Кметска мъдрост: Окончателно съдебно решение е размахване на пръст

Преглеждания: 16
17 Feb 2019

Имаме си кмет, който има уникално разбиране за значението на едно съдебно решение, което е окончателно и не подлежи на обжалване. Опитайте се от три пъти да отгатнете какво е то. Сигурен съм, че ако не сте гледали тази вечер предаването по Нова за казуса със свищовския боклук и хиляда предположения да направите, все едно, няма да отгатнете. А ето кметската мъдрост. За г-н Генчев решението на ВАС е РАЗМАХВАНЕ НА ПРЪСТ. И още нещо - то е препоръчително за в бъдеще. Миналото е минало, парите изхарчени, така, че забравете.
Това е уважаеми съграждани. От ВАС се занимават с размахване на пръсти. А Кметът наш не е нито сульо, нито пульо, та да го плашат с пръсти. Какво си въобразяват тези съдии бе! Как смеят да не се съобразят с божественото му мнение. Защото ако той е казал, че няма да връща незаконно според тези жалки съдилища засмуканите от джобовете ни 600 хиляди лева, с това трябва да се съгласим. Защото Господ е един и Генчо е неговия пророк.
Мен ме тревожи и нещо друго. Наглостта на някои професори юристи няма край на шир и длъж. Тръгнали да оспорват кметското становище. И някакъв поплювко съдия също си позволява волности, но да внимава, че ядоса ли се Генчо - държавата ни ще му стане тясна.
Александър СПАСОВ

Бел. ред. Текстът е публикуван в социалната мрежа минути след предаването Темата на НОВА. И двете са посветени на сагата незаконната такса смет за 2016 година, приета от восъчното театро на Мадам Тюсо. Заглавието е на редакцията, а не на автора.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK