Кметът удари първа копка на ремонт на водопроводи

Преглеждания: 17 #
30 Sep 2018

Кметът Генчев направи символична първа копка на ремонт на водопроводи на седем свищовски улици, предаде репортер на Актуално Свищов.
Начинанието бе благословено от Великотърновският владика Григорий, който пожела на свищовлии да пият „по-евтина вода след ремонта”. Строителните дейности продължават 165 календарни дни, считано от 1 октомври. Изпълнител на начинанието е фирма „Водстрой” АД - Велико Търново. 20 човека се очаква да работят по подмяната на водопроводите.
Близо три милиона отиват за подмяна на водопроводи, коментира пред събралите се кметът. След полагане на новите тръби седемте улици ще бъдат асфалтирани, съобщи още Генчев. След това предстои и ремонт на 45 улици с пари от пътния заем, уточни още той.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/