Кметът прецака медицинските сестри от училища и забавачници, те се радват

#
14 Jul 2021 533

Пресцентъра на „Цанко Церковски” 2 , изживяващ се като личен тъпан на кмета Генчев, печално известен като Хазарта, бодро съобщава, че е сключен Колективен трудов договор. Парафи под документа сложили Хазарта и представители на медсестрите от училища и детски градини. По типичен за общинския тъпан стил се прави личен пиар на Хазарта.

Ето мнение на медицинската сестра Мая Илиева за сключения колективен трудов договор, публикуван в социалната мрежа:

Направо се чудя, как още може да има колежки БЕЗ "грам мозък" (въздържам се да не използвам по обидна дума), които да се радват, че " великото" КНСБ им е договорило ПО-НИСКИ заплати???

Ами ЧЕСТИТО на "печелившите"!

Хубавото е, че КТД е НЕВАЛИДЕН, защото на територията на гр. Свищов има още един Синдикат и това е Синдиката на българските медицински специалисти http://sbms.bg/, който умишлено беше пропуснат в преговорите. Естествено, ние, ще се обърнем към съответните институции и ще си потърсим правата. Другото хубаво е, че и " патиците"( ох, не се въздържах), които се радват на това недоразумение, ще получат възмездие покрай нас.

Трябва да си наистина " куха лейка" да плащаш членски внос на КНСБ, на които НЕ им пука какво ти договарят, а САМО те използват за БРОЙКА заради националната представителност!!!

Без извинение за обидите, защото съм убедена, че ще продължават чинно да си плащат членски внос към КНСБ " скъпите колежки" съгласили се на тази гавра...

Ех...докъде сме се докарали???

Май капацитета на част от съсловието е толкова... затова НЯМА оправия!

Съжалявам ви, " скъпи колежки", щеше да е смешно, ако не беше трагично...сами сте си виновни!!!

(Статията е бля, бля БЕЗ да са упоменати по-добрите условия, защото всъщност са по-лоши...но хвалбата е голяма)

Припомня, че преди месец бе организиран протест пред сградата на "Цанко Церковски" 2 за отказа на Хазарта да сключи колективен договор и с втория синдикат. Протест, който бе отразен единствено от Актуално Свищов.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/