Кметът отчита свършеното през 2018 година

Преглеждания: 15 #
30 Nov 2018

Отчетът ще бъде представен на 07 декември от 17.30 часа в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“, съобщават от пресцентъра на Общината.
На срещата, заедно с доклада за извършената през 2018 година дейност, ще бъде предоставена възможност на присъстващите да зададат своите въпроси към общинското ръководство и да направят коментари във връзка с постигнатото дотук. Обществеността ще бъде запозната с предстоящите дейности, свързани с концепцията за развитие на община Свищов, като гражданите ще могат да направят препоръки и да споделят свои идеи.
Поканени са да присъстват всички жители на община Свищов - представители на общинската и държавна администрация, общински предприятия, образователни, културни, социални и финансови институции, представители на бизнеса, частния и неправителствен сектор, кметове на кметства, общински съветници, граждани и медии.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!