Кметът отчита свършеното през 2018 година

#
30 Nov 2018

Отчетът ще бъде представен на 07 декември от 17.30 часа в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“, съобщават от пресцентъра на Общината.
На срещата, заедно с доклада за извършената през 2018 година дейност, ще бъде предоставена възможност на присъстващите да зададат своите въпроси към общинското ръководство и да направят коментари във връзка с постигнатото дотук. Обществеността ще бъде запозната с предстоящите дейности, свързани с концепцията за развитие на община Свищов, като гражданите ще могат да направят препоръки и да споделят свои идеи.
Поканени са да присъстват всички жители на община Свищов - представители на общинската и държавна администрация, общински предприятия, образователни, културни, социални и финансови институции, представители на бизнеса, частния и неправителствен сектор, кметове на кметства, общински съветници, граждани и медии.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK