Кметът Генчо Генчев: Догодина газопроводът пристига при кулата

#
29 Oct 2018

Догодина газопровотът пристига при кулата, телевизионната кула. Това съобщи кметът Генчо Генчев по време на провелата се к ръгла маса „Образование, бизнес, местна власт“, предаде репортер на Актуално Свищов. Непосредствено след пристигането започва и газификацията на града, допълни Генчев.
Гост на кръглата маса бе Емил Караниколов, министър на икономиката. Той похали инициативността на Генчо Генчев. Министърът съобщи, че до края на годината ще бъде факт общинското дружество „Дунавски инвестиционно-технологичен парк”. В него равно участие ще има Общината и държавата, като Свищов участва с апортна вноска 320 декара, площта на бившите казарми. Офисът на бъдещото общинско дружество ще се помещава в център, който икономическото министерство разкрива в Свищов, бившия клуб на СДС. Дружеството ще бъде под шапката на Националната компания „Индустриални зони”. Подобен проект се реализира и в Стара Загора, но Свищов е по-напред, подчерта Караниколов.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK