Кметът Генчо Генчев: Догодина газопроводът пристига при кулата

Преглеждания: 15 #
29 Oct 2018

Догодина газопровотът пристига при кулата, телевизионната кула. Това съобщи кметът Генчо Генчев по време на провелата се к ръгла маса „Образование, бизнес, местна власт“, предаде репортер на Актуално Свищов. Непосредствено след пристигането започва и газификацията на града, допълни Генчев.
Гост на кръглата маса бе Емил Караниколов, министър на икономиката. Той похали инициативността на Генчо Генчев. Министърът съобщи, че до края на годината ще бъде факт общинското дружество „Дунавски инвестиционно-технологичен парк”. В него равно участие ще има Общината и държавата, като Свищов участва с апортна вноска 320 декара, площта на бившите казарми. Офисът на бъдещото общинско дружество ще се помещава в център, който икономическото министерство разкрива в Свищов, бившия клуб на СДС. Дружеството ще бъде под шапката на Националната компания „Индустриални зони”. Подобен проект се реализира и в Стара Загора, но Свищов е по-напред, подчерта Караниколов.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/