Клуб „Естрада“ изнесе своя заключителен концерт

Преглеждания: 10 #
05 Jun 2019

По традиция, и тази година през месец юни Школата за поп и рок изпълнители „Естрада“ в Свищов, с ръководител Антоанета Георгиева, направи заключителен концерт на своите възпитаници. В концерта 15 млади таланти показаха пред своите родители и гости натрупаните знания и умения през годината, изпълнявайки редица български и чуждестранни песни. 
През 2018/2019 година представителите на школата донесоха в Свищов множество първи, втори и трети меса, както и поощрителни награди от своите участия в София, Пловдив, Видин, Бургас, Велико Търново, Хисаря, Сливен, Полски Тръмбеш, Павликени, и Несебър. На изключително високо ниво се представиха с международните си участия в Румъния, Италия, и Русия, и активно присъстваха в културните събития от календара на община Свищов.
Следващата изява на младите таланти се очаква да бъде след броени дни в Международния конкурс „Изгряват звезди“.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK