Клуб „Естрада“ изнесе своя заключителен концерт

#
05 Jun 2019

По традиция, и тази година през месец юни Школата за поп и рок изпълнители „Естрада“ в Свищов, с ръководител Антоанета Георгиева, направи заключителен концерт на своите възпитаници. В концерта 15 млади таланти показаха пред своите родители и гости натрупаните знания и умения през годината, изпълнявайки редица български и чуждестранни песни. 
През 2018/2019 година представителите на школата донесоха в Свищов множество първи, втори и трети меса, както и поощрителни награди от своите участия в София, Пловдив, Видин, Бургас, Велико Търново, Хисаря, Сливен, Полски Тръмбеш, Павликени, и Несебър. На изключително високо ниво се представиха с международните си участия в Румъния, Италия, и Русия, и активно присъстваха в културните събития от календара на община Свищов.
Следващата изява на младите таланти се очаква да бъде след броени дни в Международния конкурс „Изгряват звезди“.
 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK