Кампания на свищовлия живеещ в Англия събра £819 за ДЮШ Академик

Преглеждания: 659 #
05 Nov 2020

Кампанията на свищовлията Емил Перушанов, живеещ и развиваш бизнес в Англия от години, в полза на Детско-юношеската школа на Академик събра 819 британски лири, съобщи за Актуално Свищов самият инициатор на набирането на средства.
Инициативата бе по повод 40-годишния рожден ден на Емил Перушанов, който от януари т.г. е член на УС на ОФК Академик.
„Хиляди благодарности на всички приятели, които отделиха кой колкото може в тези трудни времена. Помощта за децата е винаги безценна. 
Понеже успях да се контузя преди моето бягане, си направих  едно кросче в парка с време час и 10. Но важно е участието и благотворителната кауза. Затова разлшката до £2,000, което е около 4300 лева ще я добавя лично и парите ще се използват за сезонните нужди на школата, а именно закупуване на ветровки за тренировъчният процес през по-студените месеци”, сподели още Емил Перушанов.
Актуално Свищов припомня, че това не е първа инициатива в подкрепа на ДЮШ на нашенеца - с лични средства бяха осигурени екипи за трениращите в школата, последната е от преди дни - система за записване на тренировките...

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ноемврийска пролет!