Калин Костов: Не участвам в национални политически проекти, още по-малко с Цветанов!

Преглеждания: 774 #
16 Oct 2020

Абсурд е мое евентуално участие в политически проект. С тези думи Калин Костов категорично отрече пред Актуално Свищов слухове за евентуално участие в партията на Цветан Цветанов Републиканци за България.
Повечето време съм в София и затова съм отказал всякакви политически ангажименти с национални партии. Не съм участвал в никаква проява, съвместно с Цветанов - някой се припознал или лъже страхотно, коментира Калин Костов, който е председател на групата съветници в местния парламент Площад Алеко.
Ще припомня само, че 2009 година ГЕРБ бе съсипан, а градът продаден на Величко Адамов от едно лице - Георги Марков. По тази причина Цветанов за мен е персона нон грата, коментира още Калин Костов. Интересува ме само работата на сдрежуние Площад Алеко, което има изцяло местен характер и тепърва ще развива потенциала си за доброто на родния ни град, заключи Калин Костов.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Зазоряване