“Изгрев 93” (Царевец) спечели Купата на кмета в Севлиево

#
27 Nov 2018

В град Севлиево се проведе футболен турнир за Купата на кмета, в който участие взеха малките надежди на “Изгрев 93” от село Царевец. Под умелото ръководство на своя наставник треньора Ангел Ангелов футболистите от футбол 5 /набор 2010 -2011/ се представиха блестящо и през двата дни на турнира, в резултат на което заеха почетното първо място в крайното класиране.
 В първия ден на спортното събитие малките футболисти не се уплашиха нито от лошото време, нито от силните противници и извоюваха 4 безапелационни победи над: ФК „Дунав“ (Русе) с 3:0, ФК „Янтра“ (Габрово) с 6:0, ФК „Севлиево“ с 4:0 и ФК „Етър“с 3:1.
Момчетата се класираха на 1-во място в групата и на следващия ден се изправиха на финал срещу фаворита от другата група ФК „Дунав 1“. Победата с 2:0 над противниковия отбор донесе и Купата на кмета. Победителите в турнира бяха зарадвани и от още една отличителна награда за Иво Митков Миланов, който получи статуетка за най-добър футболист на турнира.
 Припомняме, че преди два месеца футболистите на „Изгрев 93“ от набор 2009-2010 спечелиха Купата на кмета на град Павликени, което за пореден път показа постоянство в играта и заслужени успехи на възпитаниците на Ангел Ангелов.

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK