“Изгрев 93” (Царевец) спечели Купата на кмета в Севлиево

Преглеждания: 21 #
27 Nov 2018

В град Севлиево се проведе футболен турнир за Купата на кмета, в който участие взеха малките надежди на “Изгрев 93” от село Царевец. Под умелото ръководство на своя наставник треньора Ангел Ангелов футболистите от футбол 5 /набор 2010 -2011/ се представиха блестящо и през двата дни на турнира, в резултат на което заеха почетното първо място в крайното класиране.
 В първия ден на спортното събитие малките футболисти не се уплашиха нито от лошото време, нито от силните противници и извоюваха 4 безапелационни победи над: ФК „Дунав“ (Русе) с 3:0, ФК „Янтра“ (Габрово) с 6:0, ФК „Севлиево“ с 4:0 и ФК „Етър“с 3:1.
Момчетата се класираха на 1-во място в групата и на следващия ден се изправиха на финал срещу фаворита от другата група ФК „Дунав 1“. Победата с 2:0 над противниковия отбор донесе и Купата на кмета. Победителите в турнира бяха зарадвани и от още една отличителна награда за Иво Митков Миланов, който получи статуетка за най-добър футболист на турнира.
 Припомняме, че преди два месеца футболистите на „Изгрев 93“ от набор 2009-2010 спечелиха Купата на кмета на град Павликени, което за пореден път показа постоянство в играта и заслужени успехи на възпитаниците на Ангел Ангелов.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/