Индустриалната зона остана без офис

Преглеждания: 15 #
30 Mar 2019

Т. нар. „Дунавски индустриален технологичен парк - Свищов” ЕАД остана без офис. Това стана на последното заседание на восъчните фигури на Мадам Тюсо, т. нар. общински съветници на Свищов и населените места. Предложението на кметската администрация офиса на технопарка да се помещава за десет години в бившия клуб на СДС не събра необходимите 2/3 гласове. „За” предложението гласуваха фигурантите от управляващата тюрле-гювеч коалиция. Останалите местни първенци от коалиция „За Свищов” и независими гласуваха преобладаващо „въздържал се”, а двама „против”.
По време на обсъжданията на точката стана ясно, че Общината има цял билюк юристи, които не могат да свършат работа за първокурсник правист, защото областният управител е върнал решение от 28 февруари т.г. като неотговарящо на законовите изисквания. От думите на Бойко Александров пък стана ясно, че офис може и да няма, казармата може да е в бурени, но има вече назначено бюрократче! Както се казва коментарите са излишни.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!