Индустриалната зона остана без офис

#
30 Mar 2019

Т. нар. „Дунавски индустриален технологичен парк - Свищов” ЕАД остана без офис. Това стана на последното заседание на восъчните фигури на Мадам Тюсо, т. нар. общински съветници на Свищов и населените места. Предложението на кметската администрация офиса на технопарка да се помещава за десет години в бившия клуб на СДС не събра необходимите 2/3 гласове. „За” предложението гласуваха фигурантите от управляващата тюрле-гювеч коалиция. Останалите местни първенци от коалиция „За Свищов” и независими гласуваха преобладаващо „въздържал се”, а двама „против”.
По време на обсъжданията на точката стана ясно, че Общината има цял билюк юристи, които не могат да свършат работа за първокурсник правист, защото областният управител е върнал решение от 28 февруари т.г. като неотговарящо на законовите изисквания. От думите на Бойко Александров пък стана ясно, че офис може и да няма, казармата може да е в бурени, но има вече назначено бюрократче! Както се казва коментарите са излишни.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK