Икономическият министър не уважи Генчо, прати заместничка

Преглеждания: 10 #
04 Oct 2018

Икономическият министър Емил Караниколов не уважи свищовският кмет и прати на среща заместничка, предаде репортер на Актуално Свищов.
На 1 октомври сайта на Ощината бодро съобщи: "По покана на кмета Генчо Генчев, на 4 октомври министърът на икономиката Емил Караниколов ще направи официална визита в град Свищов. Основният акцент на срещата ще бъде икономическото състояние на община Свищов и мерки за нейното развитие. Официалната среща ще се проведе в административната сграда на Общината, от 16.00 часа.”
В крайна сметка на рандеву с Генчо дойде Лилия Иванова, заместник-министър и Антоанета Барас, шеф на Национална компания „Индустриални зони”. Дунавският градоначалник в типичен стил предпочете да даде пресконференция пред медии, които са му удобни и помоли представител на Актуално Свищов да не присъства на пресконференцията.
От колеги научихме акцентите от кметския брифинг. В изобилие е използвано „бъдеще време”. Единствената конкретика - предстои много работа. Кметът Генчо бил категоричен, че бившето поделение няма да се продава на парче. Граоначалникът съобщава, че от двете страни на поделението са изкупени терени от местни бизнесмени?! Държавната компания ще помага на Общината и предстои много работа. Отделно предстои и подписване на меморандум между община Свищов и икономическото ведомство.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK