Хокеистите от "Дунав" отново първи!

Преглеждания: 123 #
09 Jun 2019

Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев, председателят на Българската федерация по хокей на трева за деца до 14-годишна възраст Йорг Шенк, световноизвестната наша лекоатлетка Анелия Нунева и др. връчиха наградите на победителите в традиционния турнир по хокей на трева, който се проведе на игрището с изкуствено покритие в град Бяла. Златните медали и голяма купа получиха от Нунев малките таланти от „Дунав“ – Свищов - първи при надпреварата на децата до 12 години. Кметът на община Бяла Димитър Славов награди със сребърните медали и даде купата на капитана на „Евлоги Георгиев“. Анелия Нунева удостои с купа и бронзовите медали състезателите от „Христо Ботев“.
Статуетка за най-добър вратар получи от доц. д-р Антонио Антонов Николай Пенчев от „Дунав“ - Свищов. 18 гола донесоха титлата „Голмайстор“ на Дейвид Радков от „Дунав“. Призът му бе връчен от доц д-р Николай Марков – зонален координатор за зона „Мизия“. Емилиян от отбора на „Евлоги Георгиев“ бе определен за най-полезен състезател. Пламен Нунев връчи купата и медалите на вторите при момичетата и момчетата до 14-годишна възраст - „Дунав“ – Свищов.
Тук „Локомотив“ зае първото място, следван от „Дунав“, „Евлоги Георгиев“ и „Христо Ботев“. За най – полезен състезател бе определен Дейвид Радков от „Дунав“. Голмайстор на турнира е Християн Василев от „Локомотив“ с 16 попадения в противниковата врата. Александър Гачовски от „Локомотив“ е най – добрият вратар в тази възрастова група. Събитието носи името на Дулчо Нунев – баща на Пламен Нунев и Анелия Нунева, който е известен местен спортен деятел и основател на клуба по хокей на трева в Бяла. Турнирът е посветен на 26 години от поставяне началото на практикуването на този спорт в Бяла.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Държава в кататония

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Символи на /не/кадърното управление на Генчев и Компания