Хокеистите на СУ „Цв. Радославов” станаха шампиони на държавното

Преглеждания: 20 #
17 Oct 2018

Момчетата до 12-годишна възраст на СКХТ „Дунав” при СУ „Цветан Радославов” станаха шампиони на държавното първенство, което се проведе в „Албена”, предаде репортер на Актуално Свищов.
Възпитаниците на старши треньора Николай Русев и треньора Радослав Радков допуснаха само една загуба от връстниците си от „Хеброс” - Харманли. Клуб, който развива този спорт от 30 години. На финала свищовските момчета бяха безапелационни и се наложиха на „Петър Берон” - Пловдив. Купата идва година преди клуба с президент Марияна Маркова и мениджер доц. д-р Николай Марков да отбележи 10-годишен юбилей.
Свищовските хокеисти спечелиха и други отличия на първенството в „Албена”. Стивън Петров получи отличие за „най-зрелищен и решаващ състезател”, а Никола Пенчев за „най-добър вратар на първенството”.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK