Хладно, облачно и мъгливо през седмицата

Преглеждания: 58 #
09 Nov 2020

През нощта над североизточната половина на страната облачността ще се увеличава, но ще остане без валежи, пише Дир.бг. Температурите утре сутрин ще бъдат от 1 до 7 градуса, малко по-високи по Черноморието. Ще продължи да духа слаб североизточен вятър.
Утре над по-голямата част от страната облачността ще бъде значителна. По-съществени разкъсвания и намаления ще има над югозападните райони. Вятърът от североизток ще бъде слаб, в Източна България до умерен.
Температурите ще се понижат още малко и ще бъдат от 10 до 13, само в крайните югозападни райони до около 15 градуса.
По Черноморието е възможно да превали или преръми слабо.
В сряда облачността ще бъде значителна, почти без валеж. Ще продължи да духа слаб североизточен вятър,. Минималните температури ще бъдат без промяна, а дневните - от 7 до 12 градуса.
В четвъртък облачността ще бъде разкъсана, по-значителна в източната половина на страната. Минималните температури ще са от 2 до 7 в повечето места, а дневните - от 8 до 14 градуса.
Без съществена промяна на времето ще остане от петък до неделя. Сутрин минималните температури ще са от около нула до 5 градуса , в неделя - на места и малко по-ниски.
В низините ще бъде мъгливо и с ниска облачност, а в планините ще има повече слънчеви часове. Дневните температури ще бъдат в рамките на нормалните за ноември, от 6-8 градуса в местата с мъгли до 12-14 с полупланинските и крайните югозападни райони.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ноемврийска пролет!