Годишен хороскоп за 2019 /Везни, Скорпион, Стрелец/

Преглеждания: 316 #
03 Jan 2019

Везни - 24.0 - 23.10
2019 година ще бъде добра и съзидателна, изпълнена с любов и успешни начинания. Осъществените ви пътувания и контакти, част от които и с чужденци, ще насърчат бизнеса ви и водят до материални придобивки. В съдебните дела и спорове също ви очакват победи.
Слушайте сърцето си и не робувайте на предразсъдъци, за да споделяте чувствата и вълненията си.
Ролята ви на водачи е предопределена от Съдбата, най-вече с умението си добре да обмисляте решенията си и да сте последователни в действията си. Щедростта ви ще бъде възнаградена, а ако срещате неразбиране, не губете енергията си в напразни обяснения.
През 2019 година плановете ви ще бъдат по-лесно реализирани, ако ги обвържете с конкретни срокове и се стараете да сте максимално обективни в преценките си, за да избегнете опасността от само заблуди и други, нежелани последствия. Последните може да са провокирани от илюзии и изкушения, особено в любовта. Повлияни от силно привличане, което може да бъркате с любов, ще бъдете изправени пред изпитания не само на чувствата, но и на разума ви. Желанието ви за надмощие ще се прояви и ако навреме не овладеете положението, нещата може да излязат от контрол.
През 2019 година не семейните представители на знака Везни ги очаква сериозно обвързване и брак.
Силните ви месеци през годината са януари, април и октомври. Финансовото ви положение ще се стабилизира, други ще повишат стандарта си, благодарение на по-добро възнаграждение от консултантски услуги, сделки, и ненадейни доходи. Внимавайте пред кого какво говорите, възможно е да срещнете съпротива от хора от обкръжението ви. Не се въвличайте в деликатни ситуации, стремете се да сте максимално открити и честни в отношенията си. През март избягвайте каквото и да е обвързване и пътувания.
Разсъжденията ви ще помогнат да прозрете истини, които до скоро са ви убягвали, най-вече касаещи вас. Духовното ще ви привлича, но то изисква ограничения и ще бъде изпитание за вас, ако не загърбите недостатъците от миналото. Отделяйте повече време за самоусъвършенстване и за хората, които обичате. Това ще ви дава сили да успявате в намеренията си, ще укрепва самочувствието и вярата ви.
През годината ще бъдете по-възприемчиви за нови идеи, но не допускайте егото ви да определя мисленето и поведението ви. Освободете се от нещата, които ви теглят назад, не робувайте на предразсъдъци и не пренебрегвайте чуждото мнение, ако то е различно от вашето. Обичате да сте във фокуса на внимание и често с поведението си го предизвиквате, но това задължава да сте на нивото на собствените си претенции и най-важното – да сте естествени и искрени. Фалшът прозира и се наказва.
Желанието ви за удоволствия често ще ви тласка в една или друга посока, и докато се огледате парите ви са свършили, което е повод да се депресирате и затворите в себе си. Във всичко бъдете умерени и контролирайте емоциите си, като се опитвате да вниквате в същността на нещата, без крайности и драми. По никакъв повод не изразявайте омразата си, това най-напред ще погуби вас. Научете се да прощавате, без да губите самоуважение.
През първата половина на годината ще имате успехи и ще се чувствате удовлетворени, ако сте отговорни към професионалните си задължения . Трудности са възможни през февруари, март, юни, юли, август и септември. Ще имате много и добри възможности, от вас зависи да се възползвате, но не като осъждате този или онзи, а като сте добронамерени и покажете готовност за действие и екипна работа. През януари и май е по-добре да не започвате нищо ново, за да не се провалите. В семейството правете компромиси и не изтъквайте превъзходството си пред партньора ви, за да не последват раздели.
В работен план годината ще ви предложи добри възможности за професионално и финансово израстване, но само благодарение на труда и отговорното си отношение към целите, които следвате. Възползвайте се от възможността и за допълнителна работа, стига да сте наясно с условията и уменията си. По-често се вглеждайте в себе си и контролирайте желанието си да се изтъквате, за да не сринете авторитета си. Осъзнайте своето място и не се опитвайте да надскочите себе си, сравнявайки се с други. От февруари до октомври ще имате подчертан успех в делата си. От 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, Меркурий е ретрограден, което значи че не бива да се предприемат нови начинания, но ви позволява да работите и приключите изостаналите си задачи. Трудности са възможни през май, а пътуванията през юни е по-добре да са за отдих и развлечения, отколкото по бизнес.
През януари и март се пазете от интриги и не позволявайте да ви въвличат в ничии игри. През април или август не давайте заеми и не взимайте кредити. Старайте се да не харчите повече, отколкото получавате. През май или септември ще постигнете финансова стабилизация, възможно е и в сътрудничество с друг човек или фирма. Креативността ще ви помага да успявате, а липсата на гъвкавост и недобра съобразителност може да ви провали.
Здравето ви през 2019 година ще зависи в голяма степен от психическото ви състояние и грижите, които полагате за себе си. Първите пет месеца ще се чувствате в добра форма, без излишни тревоги и лошо настроение. Физическите упражнения ще се отразяват добре на тонуса и повишават самочувствието ви. Важно е да не стигате до крайности, в желанието си да постигнете бързи резултати.
През лятото си наложете по-умерено темпо на живот и работа. Възможни са стомашни неразположения и вирусни инфекции.
За хронично болните април, май, октомври и декември ще изискват по-сериозни грижи, внимание и лекарско наблюдение.
При вас през 2019 година има опасност от травми, което изисква повишено внимание по време на път, при разходки и туризъм в планината. Сигурно е, че и на море и на планина ще се чувствате добре, особено, ако сте сред приятели.
През 2019 година личните ви взаимоотношения ще са спокойни и ще ви карат да се чувствате в душевна хармония, ако не позволите на материалното да владее мислите ви и се грижите за семейството и близките ви. Това е лесно постижимо, ако сте склонни на компромиси, вниквате в ситуациите и сте в добра форма. Както и до сега, желанието ви да сте свободни и да правите това, което ви се харесва ще бъде водещо при вас. Но ако не решавате своевременно появилите се проблеми, безпокойството ще се появи и нещата могат да се задълбочат.
За не семейните март, април, ноември и декември са подходящи за брак, но за брак по любов. Всички други внушения могат да излязат неверни и след време горчиво да съжалявате.
През 2019 година ще имате късмет и много щастливи дни, от вас зависи да ги разпознаете и да им се насладите в пълнота.

Скорпион - 24.10 - 22.11
2019 година ще ви донесе много от всичко, което бихте желали да имате. Силно начало ще преживеят представителите на знака Скорпион, финансите ви ще са възнаграждение за работата, от бизнес и от други доходи, за които не сте мислили, че може да имате. Това ще ви гарантира стабилност и добри връзки.
Възползвайте се от изобилието и не си пречете сами, за да не пропилеете възможностите и парите си. Вземете инициативата в свои ръце и действайте, без да изпадате в кризи на духа, без да се колебаете, без да „жилите” и да изразявате бурно емоциите си. Дава ви се без особени усилия да впечатлявате и да постигате целите си, от вас зависи да го направите.
През 2019 година ще предприемате много и различни задачи, но опасността да се разпилеете в много посоки може да се превърне в препятствие пред вас. Важно е да сте обективни по отношение на себе си и да не се надценявате, за да не загубите време и нерви в напразни лутания. Освободете се от агресията и не се старайте на всяка цена да налагате мнението си, защото така се обричате на само изолация. Бъдете по-търпеливи и толерантни, целеустремени и жертвоготовни. Привлечени сте от политиката, но във ваш интерес е да не проявявате политически пристрастия. Заради емоционалността и прибързаността си бихте създали проблеми не само на себе си, но и на повече хора. По тази и други причини неприятелите ви ще се множат, ако не контролирате емоциите и не изпадате в крайности. Използвайте разума си за мирни цели и бъдете добронамерени не само към хората, които обичате и от които сте заинтересовани, но и към всички останали.
През април, септември и ноември трудностите ще ви създават повече проблеми, но имате сили да се справите. Обратното може да ви донесе вътрешна неудовлетвореност, заради която да се затворите в себе си.
Силен период за професионалното ви развитие и бизнеса са периодите февруари-март, а също май-август. С отговорните си действия ще създавате предпоставки за издигане в йерархията, за създаване на контакти и съдружия, но за последните бъдете внимателни през май и ноември, за да не подцените ситуацията и това да провали плановете ви. През май организирайте пътуване в чужбина, ще останете доволни и изпълнени с хубави впечатления. Ако сте необвързани може да откриете подходящия за вас човек през януари, март, юни, октомври и ноември. Периодът е подходящ и за сключване на брак, ако имате партньор до себе си, когато обичате. Но дори и нещата ви да се случват по-бавно, не се притеснявайте, Съдбата ви закриля от необратими провали.
И през 2019 година ще продължите да се интересувате от духовното, от религията и философската страна на нещата, които ще ви помагат да се приспособите към изискванията и новите концепции в развитието на обществото и света.
От началото на годината до март ще се засили желанието ви да пътувате и да се срещате с нови хора. Финансите ще ви носят сигурност и това ще ви изпълва с удовлетворение. През летните месеци ще се сближите повече с хората от най-близкото ви обкръжение, а също и с партньорите си в бизнеса, като се поучите от грешките си и наваксате пропуснатите си шансове, особено през май и октомври.
В професионален план първите три месеца от годината могат да се окажат по-трудни и напрегнати. Това изисква да се мобилизирате и в никакъв случай да не мислите за напускане, ако не сте намерили подходяща работа, за да не сринете психиката си.
През пролетта и особено април, май ще се стремите към промени било на работното място, на местожителството и дори на партньорите си. Не разчитайте на голяма късмет и въобще не прибързвайте в нищо, за да не съжалявате.
Истината е, че въпреки трудности ще бъдете мотивирани и ще намирате верния път във всяка ситуация, стига да сте с овладени емоции и да не падате духом. През март, юли и ноември се съобразявайте с ретроградното движение на Меркурий и не рискувайте в нищо, а най-малко в инвестиции и бизнес. Подходящо време за отпуск за вас е септември. Април, юни, август и декември са подходящи за нови проекти или за намиране на по-добро работно място.През втората половина на октомври емоциите ви ще са в своя пик, за това си наложете да сте смирени и снизходителни към несъвършенствата на другите, за да не съжалявате за постъпките си.
Смелостта да опитвате пак и пак, и да не се отказвате от целите си ви помага да печелите. Но не рискувайте прекалено, за да не се провалите.
Напрежението през първата половина на годината ще се отрази на здравето ви и най-вече на нервите ви. Заради нетърпение и загуба на самоконтрол са възможни проблеми с репродуктивните органи, а също и аборти. Не рискувайте излишно и не надценявайте възможностите си. Далечните пътувания крият риск от инфекции и други зарази. Периодът ще е съпътстван от алергии, ставни и други възпаления.
Второто полугодие на годината здравето ви ще бъде провокирано от вирусни инфекции. Повишената ви чувствителност ще създава пречки пред съжителството ви с други хора. Търсете причината за проблемите си в неправилния и нередовен живот. Гледайте на живота по-оптимистично и не се изживявайте като водещи във всичко. Станете по-снизходителни към близките си и най-вече към себе си. С чувство за хумор и философско отношение към случващото се живота е по-лесен.
Добре ще ви се отразяват разходките в парка и туризъм в планината, гимнастика, плуване, танци и занимания с хоби.
2019 година няма да е от най-леките и спокойни за брака и семейството ви. През февруари и август ще изпитвате по-осезаема нужда от близостта на партньора и близките си, може би и заради оценките си или от липсата на любов при някои от вас, които ще ви подтикнат да търсите и откриете нови страни на брака си. Често ще изпитвате недоволство и ще се стремите към изглаждане на взаимоотношенията ви, но най-важно е да изясните въпросите сами за себе си. В какво вярвате, кои са ценностите ви и колко често се разминавате с тях. Последното е препоръчително най-вече за представителите на силния пол, които са свикнали да ги заобикалят, позволявайки си повече свобода на действие. Във всички случаи преди да съдите партньора си преценете собственото си поведение и дали причините не са във вас самите.
За необвързаните периодът от края на юли до средата на септември не е подходяща за създаване на връзка. В роднинските взаимоотношения са възможни проблеми заради имоти, заради претенциите на родителите към вас и грижите за здравето им.
Пазете се от неомъжени жени, които ще се опитат да съсипят брака ви. Декември носи възможности за светски изяви и срещи, на които може да срещнете своята бъдеща половинка. През годината отделяйте повече време да се разтоварвате от грижи и проблеми, посещавайте концерти, срещайте се с приятели, пътувайте и се веселете, за да бъде животът ви интересен и съзидателен.

Стрелец - 23.11 - 22.12
Успехите ви през 2019 година ще са най-силно изразени в сферата на бизнеса, в новите партньорства и дейности, свързани с правото и изкуството. Годината е успешна и за онези от вас, които са решили да се обвържат с брак. Творческите ви изяви ще бъдат такива, каквито си ги представяте в мечтите, а финансови реализации ще съпътстват деловата ви и бизнес активност. В любовта също ви очакват вълнуващи преживявания. В семейството са възможни промени, най-вече през февруари, август или ноември. В професионален план ще имате ярки изяви в сфери, в които до сега не сте показали широтата на потенциала си. Януари ще бъде показен в това отношение, очакват ви допълнителни и дори неочаквани приходи.
Един от най-важните уроци през годината е да се научите да контролирате емоциите и да следвате сърцето си, без да робувате на егото и на предразсъдъците си, независимо от привързаността си към миналото и традициите. Успеете ли в това, обективността ви ще е безупречна и без затруднения ще защитавате интересите си. Старайте се добре да контролирате емоциите си и да не действате за чужда сметка, защото в един прекрасен ден това ще се връща. Бъдете отговорни както към себе си, така и към другите, бъдете тактични и толерантни в отношенията си. Различавайте доброто и го следвайте, независимо дали то е в във ваш интерес или не, за да не залитнете в грешната посока. Ще са ви нужни усилия, за да се освободите от егото си и да приемете, че има и други, не по-малко начетени и трудолюбиви хора, които заслужават уважение. За да останете на висотата на собствените си изисквания често ще ви се налага да правите компромиси и да се съобразявате с приетите норми на поведение. Амбициите и високите ви критерии изисквания енергия, която често ви липсва и това ви създава притеснения, рефлектиращи и върху здравето ви. Не забравяйте, че по върховете е ветровито и не винаги уютно. Не се опитвайте да надскачате себе си, защото физическата и психическа преумора може да блокира работата ви, изявите и финансите ви. Ако сте търпеливи и не изпреварвате събитията начинанията ви през годината ще са успешни, както и отношенията ви. На работното място ще стабилизирате позициите си, но не се предоверявайте на никого, а най-малко на хора, които познавате от скоро. Товарът им ще ви дойде в повече и трудно ще се освободите от присъствието им. Същото се отнася и ако сте решили да се занимавате с политика. Като разумни хора, бързо ще осъзнаете пропастта, която ви разделя от онези, които първоначално сте припознали като свои съмишленици. През март и август внимателно прецизирайте новите си познанства., но през останалото време на годината начинанията ви ще са успешни, стига да сте взели под внимание казаното по-горе.
Работните ви проекти до април изискват повече отдаденост и прецизиране на детайлите, особено, ако са свързани с чуждестранни партньори и пътувания в чужбина. Колкото и да считате, че сте прави, не изпадайте в заблуди и се вслушвайте в мнението на колегите си, без да се надценявате в нищо. Възползвайте се от помощта на приятели, особено в решаване на административни и бизнес-въпроси, за да се предпазите от нежелани последствия.
Възможни затруднения и пречки в професионалната ви кариера очаквайте от втората половина на май почти до края на юли. Ще излезете с по-малко загуби, ако сте предпазливи и добре обмисляте всяко свое решение.
През втората половина на годината, и особено през септември и октомври ще имате успешни финансови реализации и капиталовложения.
През март, юли и ноември, когато Меркурий е ретрограден, си наложете повече търпение и по-спокойно отношение към проблемите, за да не провалите начинанията си. През януари, април, май и юли подписвайте договори и реализирайте сделки, за май и декември планирайте пътуване в чужбина, а през март и ноември се въздържайте от ненужни запознанства. През април и септември владейте емоциите и намалете темпото, за да имате сили да работите и да живеете пълноценно. Независимо от трудностите и нервите, безсънните нощи и угризения, през 2019 година ще постигнете материална стабилност и ще живеете според разбиранията си добре. Стремежът ви за слава и признание ви мотивира да успявате, а неспособността ви да признавате собствените си грешки може да ви провали.
Първата половина на годината ще е по-спокойна за вас и това ще се отрази благотворно на здравето ви. Боледуващите ще се справят по-лесно с проблемите си, стига да са изпълнени с позитивни мисли и сами си налагат самоограничения, най-вече по отношение на храненето и алкохола.
Втората половина на годината по-често ще ви съпровождат мигрени, невралгии, проблеми с храносмилането, които още веднъж идват да ви напомнят за въздържание и смирение. Есента крие риск от инциденти, травми, болки в гърлото и заболявания на половите органи.
Носите в себе си голяма сила, упорство и издръжливост, но не минавайте границите на собствените си възможности, за да не стигате до физическо и психическо изтощение. Избягвайте лютивата и пикантна храна, ограничете консумацията на тлъсти меса и приемайте повече плодове и зеленчуци.
Правете разходки и излети сред природата, край водоеми и в планината. Ще разпуснете напрежението и ако по-често общувате с приятели и домашни любимци, слушате музика, играете упражнения, танцувате и се грижите за всичко онова, което ви носи настроение и ви прави щастливи.
В семейството ще се радвате на хубави отношения, ако се въздържате от хапливи забележки и по-малко критикувате близките си. Април и септември са трудни месеци за преодоляване на кризи, създадени и по ваша вина. Обръщайте повече внимание на нуждите на семейството и не се извинявайте с много работа и липса на време, защото нищо не компенсира отсъствието на любов и топлина. През март, септември и ноември се пазете от влошаване на отношенията, причина за което може да станете вие. Не изневерявайте, защото раздялата с постоянния ви партньор е сигурна. Отново през септември, когато емоциите ви ще са в своя пик, са възможни проблеми с децата и родителите. Във всеки един момент се стремете към обновяване на брака и връзката си, за да се радвате на спокойни и щастливи дни.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Държава в кататония

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Толкова ли сме богати, че "хвърлихме" 70 000 на вятъра?