Годишен хороскоп за 2019 /Рак, Лъв, Дева/

Преглеждания: 370 #
02 Jan 2019

Рак - 22.06 - 23.07
2019 година за вас е година на промени и преодоляване на съмнения, на трудности и пътища, водещи нагоре. Успехът ви е обозрим, ако добре сте осъзнали, че за постигането му трябва да разчитате само на себе си, най-вече що се касае до материалната ви осигуреност. Не подценявайте себе си и не надценявайте другите.
Вслушвайте се по-често в интуицията си и не пренебрегвайте новите си идеи, които при някои може да се появят и по време на път. Често в тях ще откривате добра почва за бъдещи реализации. Полагайте повече грижи за здравето си, хроничните смущения с гръбнака могат да ви създадат проблеми през студените месеци.
2019 година ще бъде добра за онези от вас, които се стремят да запазят позициите си или да ги заменят с по-високи, но отново с напомнянето, че не бива да се сравнявате с другите и да бъдете повече реалисти.
През 2019 година е сигурно, че ще бъдете забелязани, най-вече заради качествата и ефективната си работа, или поне към това би следвало да се стремите. Колкото и отегчителни да са задълженията ви, мобилизирайте се и ги свършете в срок, за да не губите допълнително време и сили за тяхното доработване.
През 2019 година ще се радвате на добри доходи, ще се ползвате с уважение сред обществото и ще имате власт да променяте това, което желаете. Направите ли го в полза на другите, ще оставате удовлетворени, обратното би ви обрекло на душевни страдания и самота. Дава ви се шанс за придобивки и изгодни капиталовложения. Късметът ще е с вас, стига да не се възгордявате и останете открити, честни и добронамерени в отношенията си. Периодът април и май ви носи значими приходи, ако сте трудолюбиви, дисциплинирани и отдадени на работата си. Съвместните инвестиции с добре познати ви хора ще са успешни.
В любовта си ще бъдете отдадени на партньора си и с ревностно чувство ще изпълнявате желанията му, насърчавайки с действията си и любимите ви хора.
Значима роля в живота ви през 2019 година ще имат представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни и Риби. В личен план април ви носи напредък, а романтичния май ще разнежи душата ви. Необвързаните ще срещнат подходящия за тях човек и ще се влюбят. През юни ще стабилизирате постигнатото и ще настъпи успокоение у вас. През юли е препоръчително да се погрижите по-добре за здравето си и да не рискувате в нищо. Месецът ви носи отлични възможности за печалба и повишаване на доходите. По отношение на финансите ви през август и септември бъдете по-гъвкави. Пътуванията ви ще са интересни и навременни, независимо дали са в страната или в чужбина. Засилените ви социални контакти през ноември ще ви помогнат да постигнете желана цел, за някои и в сферата на политиката.
В професионален план 2019 година е добра за реализация на вашите планове и амбиции. Работейки сърцато и с творчески подход, ще съсредоточите волята и енергията си върху реализацията на целите си. Преди лятото ще се поздравите с успехи, но се пазете от възгордяване, за да не последват провали.
Периодът юли-декември е интересен и с възможности за стабилизиране и ново начало на кариерата. Отговорностите ви ще растат, няма да липсват предизвикателства и допълнителна мотивация, която ще ви направи по-упорити, съзидателни и умеещи добре да контролират работните процеси. В резултат на качествата, поведението и предприемчивостта ви ще бъдете забелязани и оценени от хората, чието одобрение и интерес търсите. Информираността и упражняването на властта, която имате ще ви правят силни, ще се съобразяват с вас и ще следват решенията ви. Бъдете обективни и никога не злоупотребявайте с правомощията си, за да не съжалявате.
През 2019 година ще ви се отдава да се справяте добре, ако работите с чужди пари в банковата сфера, упражнявайки финансово-счетоводен контрол или планиране, в маркетинга, при сделки с недвижими имоти. С успех може да прилагате своята предприемчивост и находчивост в занимания с психология, с изкуство и в области, като медицина, реклама и медии.
През годината избягвайте работа, която може да въздейства негативно върху концентрацията ви и да засили вероятността от грешки. Ориентирайте се към такива занимания и сфери, които изискват добра дисциплина и сериозна подготовка, като избягвате импровизациите и не подценявате силата на момента. Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий в периодите от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
Първата половина на 2019 година ви носи финансови успехи и материална стабилност, но и вероятност да се поддадете на нездрави увлечения и прояви на алчност. Във всеки момент поддържайте правилната си преценка за парите, за да избегнете фатални грешки при изпълнение на проектите си. Добре знаете, че лесни пари няма, ще са ви нужни работа и пак работа, за да постигнете целите си.
В средата на годината са възможни финансови затруднения и проблеми, свързани с имоти, което ще възпрепятства планирани пътувания и покупки.
Препоръчително е да не инвестирате във фондове или акции през второто полугодие на годината, за да не изгубите вложенията си.
През 2019 година ще се чувствате в добро здраве и форма на духа, ако сте мотивирани и с цел, която да следвате. Ще го постигнете с повече движение и физическа активност, които ще подобряват кръвообращението ви. Възможни са проблеми, свързани с краката, гръбначния стълб или с артериите. От това следва да се пазите и ограничите физическите натоварвания, без да надценявате силите си.
През годината сте податливи на вирусни заболявания и проблеми с белите дробове, горните дихателни пътища, синузит и мигрена.
Кожата ви е чувствителна и са възможни алергични реакции, особено през първото полугодие.
През втората част на годината са възможни проблеми със стомаха и червата. С очите също, за това не пренебрегвайте нуждата от преглед при специалист.
Ще се чувствате енергични и по-смирени, ако си наложите здравословен и добре балансиран режим на хранене, и се занимавате с физически упражнения, плуване, танци и разходки сред природата.
През годината семейните представители на знака ще погледнат по нов начин на съвместното си съжителство с партньора им. Не са изключени раздразнения, водещи до проблеми в отношенията, породени от финансови спорове, каквито са възможни през април, юни, септември и декември. Нужно е търпение и взаимен компромис. Семейството ви насърчава да се развивате и липсата на такова ще оказва негативно въздействие върху вас. Под влияние на добри енергии, ще укрепите отношенията в брака, което ще се забелязва през февруари, юни, октомври и в края на годината.
Не семейните ще се впуснат в нови романтични връзки, които ще ги потопят в необикновена атмосфера и подтикнат към експерименти, в това число и обвързване с брак. Бъдете честни и естествени, за да срещате взаимност и да се радвате на живота си.

Лъв - 24.07 - 23.08

2019 година ще бъде година на действието за вас. С нестандартните си идеи и приятелска подкрепа ще отворите път на нови възможности за развитие на уменията си и ще реализирате плановете си.
Смело може да предприемете нови начинания, звездите ви дават увереност и подкрепят стремежите ви. Водени от различни интереси, сред които и духовни, с усърдие ще анализирате себе си и обкръжението ви, и дано изводите ви се окажат правилни, за да черпите от прозренията си.
През годината ще осъществите множество делови, приятни и интересни срещи и контакти. От представянето си ще оставате доволни и горди, но се пазете от възгордяване. Бъдете естествени и не губете връзка с реалността, особено що се касае до любовните ви авантюри, за да не останете разочаровани.
Постигайки целта си, която за някои има пряко отношение с професионалната им реализация, се пазете от коментари и прибързани действия. Бъдете делови и не обстоятелствени, отсявайте истината от хвалебствените слова по ваш адрес и взимайте трезви решения, които да следвате.
Януари и февруари ще бъдат успешни и силни месеци за личните ви и финансови дела.
Честите промени през 2019 година ще изискват да сте в подходяща кондиция и приспособимост, което ще ви създава затруднения от различен характер. Много неща ще наваксвате в движение, показвайки умения и качества, каквито на други липсват. Развитията през второто и третото тримесечие на годината ще са различни при всички. Февруари е измежду най-благоприятните за кариерата и работата ви, през май ще откриете нови приятели и създавате стабилни връзки. Любовта ви ще се разгърне през юни, но юли ви очакват леки разочарования. През август и септември бизнесът ще ви наложи нови правила, а октомври е подходящ за пътувания и отпуск, ако не сте го ползвали през лятото. Оставащите до края на годината месеци ще изживеете в по-спокойна обстановка, нещата ви ще се подреждат добре и ще се радвате на подкрепата на семейството ви.
Благотворно влияещите ви представители на зодиака през годината са Овен, Близнаци, Стрелец и Козирог, с някои от които ще създадете надеждно партньорство, интимна връзка или бизнес.
В работен и бизнес план с лекота ще осъществявате целите си, ако освен на разума се доверявате и на интуицията си. Използвайте творческия си потенциал, увереност, красноречие и борбен дух, за да изразите по-добре себе си и постигнете върхове в сферата, в която влагате енергията си. В отношенията с колегите и онези, които са по-долу от вас в йерархията бъдете достъпни и общителни.
С успех ще се развивате в дейности, които не налагат определени изисквания и норми. Открийте това, което ви е на сърце и отговаря на емоционалността и на уменията ви, и най-вече, която ви дава сигурност. Не се притеснявайте от конкуренцията, при вас тя е двигател на прогреса и ви провокира да разкриете повече от потенциала си. Ще бъдете оценени.
Възможно е през годината да смените работното си място, което не бива да ви притеснява, защото така обогатявате опита си. Ще имате успех в творческите занимания и дейности, имащи отношение с финанси, в научната работа, в медицината, екологията и в изкуството. Чувствайки се свободни, в среда, която ви насърчава, а не потиска, ще дадете простор на идеите си и щастливи ще работите за реализацията им.
Трудности са възможни през февруари, март, август и октомври, но благодарение на бързата си мисъл, с находчиви действия и правилната оценка на момента ще намирате верните решения и ще излизате от кризата. Повече внимавайте пред кого какво говорите, и не се предоверявайте. Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий в периодите от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
През 2019 година пред много от вас се очертават служебни пътувания, за някои и в чужбина.
Материално стабилизиране може да очаквате още през първата половина на годината, което за някои означава повишаване на трудовото възнаграждение, от хонорари и др. финансови стимули. Всичко това ще подобри стандарта ви на живот, може да се преместите в ново жилище.
Втората половина на 2019 година изисква да сте по-внимателни към всичко, свързано с парите ви, при сделки и вземане на кредит. Внимателно се запознавайте с условията по договора и не подписвайте, преди да сте сигурни в детайлите, за да не останете подведени и да загубите.
В здравословно отношение през 2019 година са възможни проблеми с лимфната система, което изисква по-често да правите прочистване на организма и да избягвате замърсена среда. Полагайте повече грижи и за краката си, ще избегнете много неразположения, ако носите по-удобни обувки.
През зимните месеци отклоненията от нормата в кръвното налягане ще създава смушения в дихателната и лимфната система, в храносмилането и общото ви състояние. Съчетаването на подходящ хранителен режим с двигателна активност ще помогне да се справите по-безболезнено с тях.
През пролетта и лятото могат да ви безпокоят стомашни неразположения, язва, колит и други на нервна почва. Всяко притеснение, разочарование и стрес ще създават предпоставки за влошаване на здравето ви. Старайте се да избягвате крайностите, владейте емоциите и не прекалявайте с нищо.
От септември до края на годината ще зачестят простудните и хронични заболявания, които могат да доведат до по-сериозни кризи и наложат продължително лечение. Избягвайте депресията, водете здравословен начин на живот, използвайте повече природни продукти, започнете да се занимавате с йога, правете повече разходки на чист въздух, играйте гимнастика в къщи или в спортната зала. Всичко това ще направи живота ви по-лек и приятен, ще се чувствате свободни и пълноценни, а околните доволни от съжителството и познанството си с вас.
Сигурно е, че през годината вие ще успявате да не губите основното, което владее мислите и ви концентрира върху важните неща в живота ви, каквито са работата, парите, семейството, децата, любовта, приятелите и удоволствията ви. От нищо няма да сте лишени, ако сте последователни в действията си и ги вършите както трябва. Отделяйте повече време за отдих и развлечения. Дарени сте с качества и таланти, имате усет и творчески потенциал, които в много отношения ви позволяват да се справяте с нуждите си сами. Нещо повече, амбицирани сте да сте сред най-добрите, което е чудесно, но и страшно много изхабява силите ви. Не се претоварвайте.
Пътуванията са добра възможност да се разнообразите приятно, но само ако около вас няма дразнители.
Семейните представители на знака ще имат по-усложнени отношения с партньора си през първата половина на годината. Утешителното е, че нещата ще зависят в голяма степен от вас и ще бъде по силите ви да ги направлявате в желаната посока, стига да не се създаде непреодолима пропаст помежду ви.
От втората половина на февруари до края на април може да съчетаете ваканцията си с нещо приятно, което да внесе повече хармония в брака ви. Но ако не сте успели, то обстоятелствата ще ви притиснат да анализирате отношенията си, особено през летните месеци.
Вслушвайте се в собствените си мисли, чувства и желания, и не позволявайте на друг да определя живота ви, пък било и с добри намерения.
Не семейните, незнайно защо, ще се дистанцират от света и ще се затворят в себе си, особено през лятото. Не пропускайте шанса си да срещнете любовта, само защото ви липсва нагласа. Но всяко зло за добро. Създадените през този период връзки няма да издържат на времето.
2019 година е подходяща за срещи, създаване на контакти, за нови занимания и пълноценен живот. Положителното настроение и позитивно мислене ще ви помагат по пътя към успеха, а прекомерното его и податливостта ви на ласкателства могат да го провалят.

Дева - 24.08 - 23.09

2019 година започва за вас с отлични възможности за нова работа и професионална реализация. Към това ще ви подтикват и проведените срещи, разговори и делови контакти. Не пропускайте нито една появила ви се възможност, за да постигате целите си.
Вие не сте от хората, които остават незабележими. През годината ще бъдете поставени в различни ситуации и от умението ви да комуникирате ще зависи в голяма степен хода на делата ви. Бъдете искрени и по никакъв начин не се опитвайте да премълчавате истината, използвайте чара си и силната си воля, за да избегнете затрудненията.
Промяната на известни обстоятелства в живота ви ще помогне да избегнете неудачи, каквито са възможни, ако се покажете безгрижни и не подсигурите надлежното изпълнение на намеренията ви.
Добрата ви организация е гарант за успех във всичко, което предприемате и най-вече в сфери, изискващи практична мисъл и действия. Отдадеността и готовността ви да работите в условия на стрес и високо напрежение говори за силен характер, но и задължава да се погрижите своевременно за възстановяване на силите ви.
Във възможностите ви е да решавате всеки изникнал проблем и дори да не си давате сметка, живеете живота си пълноценно.
2019 година е година на промени за вас. За едни те са свързани с работното място, за други със средата или начина им на живот, но е сигурно, че няма да ви е скучно. Новите технологии и други придобивки ще ви направят по-приспособими към тях, особено през периода май-октомври. Това ще оказва влияние на много страни от живота ви, включително и върху семейната среда. Не е изключено да преживеете вътрешна борба или вълнения от друг характер.
В личния си и интимен живот ще се радвате на стабилна връзка, която ще насища дните ви с хубави емоции и изживявания. Като волеви и силни хора, умеещи да се мобилизират, когато е нужно, ще печелите битки на различни поприща. До средата на февруари семейните ви дела ще се развиват добре, също и решаване на въпроси, свързани с недвижимост. Спокойната атмосфера на дома ще се отразява на настроението и самочувствието ви, на отношенията в семейството и на вън. Призовани сте да разкриете истината за чувствата си и да ги следвате, каквито и да са те. Това е пътя за вас, всяко завоалиране ви лишава от пълноценна изява.
В края на февруари бъдете предпазливи и не рискувайте в нищо.
В началото на пролетта ще ви владеят по-романтични желания и емоции, необвързаните ще открият своята любов. Успехите ви през май ще бъдат в нетрадиционни сфери и ще ви помогнат да опознаете по-добре себе си и вътрешната си същност. Следвайте интуицията си, като верен помощник и приятел. Късната есен ще постигнете изключителен напредък в професионалната кариера. През годината няма да ви липсва късмет и ще бъдете в относително добро здраве.
В работен план първата половина на годината ще ви донесе отлични възможности за изява на професионалните ви умения. Ще оставате доволни от себе си и ще се гордеете с постигнатото, но не се главозамайвайте. Пазете доброто си име, останете естествени и достъпни, за да има с кого да споделяте успехите си.
През втората половина на годината търсете партньорството на подходящите хора, за да са успешни начинанията ви, но най-важното е да сте почтени в намеренията си и да не се поддавате на изкушения за бързи пари. Съобразявайте се с ретроградното движение на Меркурий в периодите от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
През 2019 година професионалните ви отговорности ще нараснат, а някои от вас ги очаква и повишение. В качеството си на ръководители създайте на колегите си приятелска атмосфера, в която да работят и се чувстват защитени. Добра и ползотворна за вас ще бъде работата в екип, общите начинания и отговорности ще ви помогнат да преоткриете свои черти и качества, които да развивате занапред. Ще се отличавате с оригинално мислене и находчиви идеи, които ще се посрещат с интерес от обкръжението ви. Ще се засили стремежът ви за изява, на моменти дори повече от печеленето на пари.
Рутината и стереотипното мислене откровено ще ви отегчават и за да ги избегнете, може да смените не веднъж работното си място през годината. За вас са подходящи нетрадиционните дейности и такива, в които бихте се чувствали независими, каквото може да ви предложи собствения бизнес. Добре ще се справяте с професии от сферата на медицината, политиката, работа с техника, преподаване, счетоводство и в още други, изискващи качества, като практичност, пунктуалност, отговорност, внимание, рационалност, старание и предпазливост.
По отношение на парите ви първите четири месеца на годината ще имате съдбовна подкрепа за сделки, паричния поток ще бъде динамичен и съдейства за попълване на банковата ви сметка. Ако не се окажат в очаквания размер, пак ще бъдете материално добре, за това не бива да унивате. Бъдете разумни със заемите и не се увличайте, възползвайки се от създалата ви се добра възможност, защото ще трябва да ги връщате. Работещите с пари, като финансисти, банкери, счетоводители, брокери и посредници ще имат успехи през този период.
През пролетта и лятото са възможни проблеми с парите. Не правете нищо задкулисно, не водете важни преговори, не правете парични преводи и не носете големи суми пари в себе си, за да не ви измамят. Възможни са проверки от държавни институции, поддържайте документацията си в ред. При работа с чужденци, особено в търговските взаимоотношения, прецизирайте всяка своя стъпка, за да се предпазите от нежелани развития.
През последното тримесечие делата ви постепенно ще се нормализират. Станете предпазливи, не прибързвайте и не рискувайте в нищо.
Здравето ви през 2019 година ще бъде относително добро и няма да имате сериозни проблеми.
През зимните месеци и втората половина на годината наред с традиционните методи на лечение ще използвате и алтернативни, за които сетивата ви са отворени. Пролетта ще ви зарежда с прилив на сили, но стресът се отразява неблагоприятно върху здравето ви. Важно е да не се претоварвате и да си осигурите повече спокойствие, за да се чувствате жизнеспособни и в добро самочувствие. През август и първата половина септември ще бъдете в отлична форма и дух.
Оставащите до края на годината месеци ще продължите с обичайното темпо на работа и живот, а здравето няма да ви създава големи грижи. Обърнете внимание на кожата, отделителната система и бъбреците, от където могат да се появят неразположения. Правете здравословен и балансиран режим на хранене и живот, приемайте достатъчно вода дневно, движете се и не пренебрегвайте нуждата си от почивка и развлечения.
За предпочитане е да не се придържате към приетите норми за отпуск през годината, за да не натоварите психиката си с подреждане на планове и стрес, поради невъзможността да ги следвате. Важно е да си почивате, но пътуванията ви няма как да са импровизирани. Подготовката за тях ще бъде точно такава, каквато си я представяте, разчетена до последния детайл. В известен смисъл това може да създаде напрежение на околните, за това не стигайте до крайности и правете всичко с удоволствие.
Семейните Деви може да изпитат напрежение в брака си през 2019 година, което ще се появи още в началото на годината, а през март, август и октомври отношенията да се усложнят. Ще бъде по силите ви да се справите с проблема, стига да го хванете навреме. За предпочитане е да избягвате конфликти и задълбочаването им. Последното тримесечие може да се окаже най-трудно за брака ви, ще се чувствате раздразнителни, с което ще дистанцирате партньора си, особено края на ноември до средата на декември. Несигурността, която ще изпитвате на моменти ще провокира у вас действия, с които ще изненадате дори близките си, но за съжаление, в неблагоприятна светлина. Романтичното настроение, което ще ви владее през лятото ще спомогне да укрепи връзката помежду ви, за това не изпускайте момента. Но над всичко ще преобладават чувствата и нуждата ви да сте свободни.
Не обвързаните ще търсят вниманието на противоположния пол и ще се стараят да впечатляват, с каквото могат, и често без особени резултати през януари, февруари, април, май, през лятото и есента. Не се затваряйте в себе си и се възползвайте от всяка възможност да създавате контакти и да общувате. Няма да ви липсва сексуална енергия и ще изживеете споделени мигове, стига да се цените взаимно с партньора си.
В любовния си живот всички вие ще искате и търсите промяна, особено през първото тримесечие на годината. Но ако сетивата ви долавят неща, които не възприемате, убедеността ви за нуждата от промяна ще се задълбочи и в крайна сметка ще я осъществите, дори и това да означава раздяла.
През годината много от вас ще продължат своето образование, без особени затруднения. Сигурно е, че ще извлечете максимална полза от информираността и уменията си, така, че да постигате целите си.
Благоразумието ви води напред и нагоре, но поддавайки се на съмнения и страх може да се провалите.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Господин Костов, долу ръце от средствата за информация! Господин Костов, дайте ми пример, в който политическо формирование да е и име на средство за информация освен Вашия сайт. Това сто и кое поред ще е първото нещо принос на нашия град, този път в света на медиите?

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

В царството на птиците - Фотограф: Дамян ПЕТКОВ