Годишен хороскоп за 2019 /Овен, Телец, Близнаци/

Преглеждания: 255 #
01 Jan 2019

Овен - 21.03 - 20.04
2019 година ще бъде интересна и вълнуваща за вас и вашето обкръжение. Промените, които обмисляте и към които се стремите ще ви потопят в нова реалност, и дано сте си поставили правилни приоритети и цели, защото е сигурно, че ще ги следвате с неподозиран за вас хъс и отговорност. Може и неволно, но най-често осъзнато, ще извеждате на преден план новите запознанства и контакти, с чиято помощ ще решавате професионални, обществено-политически и лични въпроси. Не се възпирайте да поемате нови отговорности и ангажименти, защото чрез тях ще разкривате потенциала си и ще осъзнавате предела на възможностите си, които през 2019 година няма да са никак малко. Пътуванията ще са част от ежедневието за някои от вас и в повечето случаи ще ви носят очакваните емоции, вълнения и придобивки.
В отношенията и поведението си, както и до сега, ще държите на честността и искрените взаимоотношения, често стигащи и до крайности, защитавайки една или друга своя теза. Но няма да ви липсва романтична нагласа и без много да се замисляте, ще предпочитате духовното и възвишеното, пред рутината и материалното, заради което може да бъдете упрекнати в отсъствие от важните събития и моменти в живота.
На работното място ще бъдете ценени като професионалисти и много от вас ще получат предложения за по-висока позиция, което обаче ще е съпроводено с напрежение и интриги от страна на недоброжелателни колеги. Въпреки това, ако сте овладени и премерени ще успявате да наложите идеите си и да заемете полагащото ви се по-добре платено и отговорно място.
В обществено-политически план 2019 година ще се отрази на живота ви по начин, какъвто много от вас не предвиждат. Промяната в мисленето, в поведението, в приоритетите и взаимоотношенията ще оказва влияние, дали за добро или не, ще зависи от личното ви отношение към проблемите – своите и на другите. Ако сте реалисти и умеете да се приспособявате към новите условия и изисквания на средата към вас, и в същото време добронамерени, ще намирате общ език с онези, с които живота ви среща и наместо да се конфронтирате, ще градите заедно бъдещето си: всеки със силите, разума и уменията си.
Постигнете ли всичко това, бъдете сигурни, че ще се радвате на добро здраве, благосъстояние и работа, от която ще оставате доволни. През февруари промените ще ви се отразят на финансовото и емоционално състояние. Имате сили да се справите, правили сте го и до сега, за това не унивайте и бъдете силни. Много хора ще разчитат на вас и не бива да ги обезкуражавате с апатията, на която е възможно да се поддадете. Март е подходящ за стабилизиране на семейните отношения с партньора, децата и родителите, както и с колегите на работното място. Не забравяйте, че без компромиси ще ви бъде трудно, за това да отстоявате своето не винаги ще ви носи очакваната победа. Всеки опит за промяна на когото и да било ще е без полза и ще ви струва загуба на енергия и нерви. Следващите два месеца ще са успешни за вас във финансово отношение и без сътресения ще посрещнете лятото. Възможни са доходи и от допълнителна заетост. През юни ще имате повече поводи за доволство, сред които добро настроение, здраве и професионални успехи. Проблеми на работното място са възможни през юли и октомври. За някои от вас това означава смяна на работното място, но дано сте намерили друго по-добро, преди да предприемете тази решителна стъпка, за да не посрещнете края на годината без доходи.
В личен план през 2019 година ви предстои да я изживеете пълноценно и се наслаждавате на заслужено внимание, почит и уважение от страна на хората, с които живеете и работите. Годината е подходяща за смяна на работното място, както вече стана на въпрос, за смяна на местоживеенето и на жилището ви. В семейството ще имате придобивки. Порасналите ви деца ще се отделят от дома, други ще създадат свое семейство и свой дом. Това са все хубави моменти, които ще има с кого да споделяте.  Пътуванията през 2019 година ще ви носят добро настроение, особено, ако са за развлечения. Поемете нещата в свои ръце и отрано организирайте отдиха си, това го можете и няма да срещате затруднения.
Промяната, която ще се усети във всяка сфера от живота ви ще оказва влияние на мислите и действията ви, и дано това ви помогне да го направите по-балансиран и интересен. Всичко, което предвиждате ще е по силите ви да го постигнете, ако сте мотивирани и сте прозрели необходимостта от личната си промяна, с която по-безболезнено и елегантно да се адаптирате към реалността на 2019 година.
В духовен план ще имате своите търсения и постижения, помагащи ви да прозрете напред в бъдещето. Бъдете чувствени, но не изпадайте в крайности  на духа. Разкривайки повече от вътрешната си красота, ще се радвате на споделени чувства, радости и човешка топлота.
В работен пран първите четири месеца на годината ще бъдат ползотворни, особено що се касае до нови проекти и решения. Имате много идеи, задълбочете работата си над тях, не само ще ви носят доходи, но и професионално признание. Бъдете смели и не се страхувайте да отстоявате позициите си. През май – юли изникват нови възможности и по-осезаемо ще търсите промяна, която може да бъде както на работното място, така и в подмяната на партньори или в друг план, но касаеща професионалната ви заетост. Във всички случаи не се обвързвайте с чужди отговорности, за да не се окажете повлечени към дъното. Бъдете напористи, не се страхувайте да рискувате и да защитавате интересите си. Септември е удачен за успешен бизнес, сключване на договори и реализация на сделки. Важно условие е във всеки един момент да оставате реалисти и не се поддавате на мимолетни хрумвания и импулсивни желания, за да не изгубите постигнатото. През октомври ще продължите победната серия и ще се наложите с работата си, която ще ви донесе признание и високи доходи. Съвсем заслужено ще дойде и повишението за някои от вас. Работата в екип ще ви носи очакваните резултати, благодарение на умението ви да се вслушвате в съвети и идеи, които оценявате като перспективни. За онези, които сега започват свой бизнес 2019 година също няма да е лоша. Но за да постигате целите си ви е нужно да имате свобода на действие и открити хоризонти. В природата ви е да сте водачи, отколкото изпълнители, за това и няма да се страхувате от никакви предизвикателства и интелектуални упражнения. Работите мотивирано и вдъхновено, когато сте убедени в ползата от това, което правите. Обратното ви обрича на униние, потиска настроението и ви прави конфликтни. През годината се съобразете с ретроградното движение на Меркурий в периодите: 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
За представителите на знака Овен 2019 година би донесла успех в занимания от сферата на образованието, политиката, техническите науки, в областта на спорта, бизнеса с книги, в търговията и туризма.
По отношение на парите ви 2019 година се очертава да е на приливи и отливи, което ще ви позволи и почивка и желани покупки. Харчете разумно и бъдете пестеливи, за да имате готови пари в случай на остра необходимост. През февруари - май ще има по-засилено движение на средства и банкови транзакции и в този смисъл годината ще бъде успешна за банкери, икономисти и счетоводители, борсови и застрахователни агенти. През втората половина на периода се очертават известни финансови притеснения, които може да избегнете, ако сте честни и не предприемате рисковани финансови начинания, могат да ви измамят и да загубите, най-вече при работа с чуждестранни партньори. През първото и последното тримесечие на 2019 година не давайте пари на заем, защото вероятността да не си ги получите обратно е реална. Проучвайте внимателно условията на договора и не подценявайте ситуацията, за да не се провалите сами.
В здравословен план 2019 година се очертава спокойна и благодатна, стига да полагате добри грижи за здравето и себе си. Над всичко бъдете волеви и не се оставяйте на случайността, отлагайки заниманията си за утрешния ден. Спортувайте и бъдете физически активни. По силите ви е да постигнете и върхове в кариерата си на спортисти, стига да сте последователни и изпълнителни в намеренията си. Нуждата от чист въздух и подходяща работна среда често ще ви изправя срещу онези, които взимат решения и от които зависят условията ви на работа, но не се възпирайте да отстоявате позициите си. Работещите на бюро и с компютър са застрашени от проблеми с гърба, очите и главата. Поддържайте нормално телосложение, и не изпадайте в крайности по отношение на храненето, емоциите и психическото си състояние. Обграждайте се с весели и общителни хора, за да е ведро и на душата ви. Избягвайте стреса и прекарвайте свободното си време в занимания, които ви доставят душевна наслада, в четене, в посещение на културни мероприятия, туризъм, срещи с приятели или се захванете с някакво хоби, което да ви разтовари приятно.
В личния ви живот 2019 година ще донесе много вълнения и емоции. Приемайте околните такива, каквито са и особено близките си. Не хабете силите си да променяте или моделирате никого. Успеете ли в това, то ще изживеете една спокойна и удовлетворяваща ви година. Ще поддържате нормални и дори приятни взаимоотношения с партньора си, а някои ще се поздравят и с придобивки в съвсем личен план, такива, на които тайно са се надявали за себе си. Конфликти са възможни през втората половина на март и първата десетдневка на април, както и почти през целия месец септември, което налага да бъдете по-сдържани и толерантни. През януари, февруари, май, юли, ноември ще се радвате на споделена любов. Периодът е подходящ за сключване на брак, необвързаните ще срещнат своята половинка или създадат силна приятелска връзка. Полезно е да се замислите над живота си и ако се чувствате неудовлетворени, да се преборите със страховете си и преодолеете препятствията, които сами си налагате, за да напреднете в развитието си. Бъдете обективни към себе си, не се примирявайте с недостатъците си и работете за отстраняването им, за да не съжалявате за пропуснатото време. Чувствителността ви често ще е изострена, но може да се владеете и да постигате целите си, стига да не злоупотребявате с алкохола.

Телец - 21.04 - 21.05
През 2019 година ще постигнете завидно благосъстояние и удобства, за които сте се погрижили сами. Бизнесът ви ще се развива в предсказуеми граници, особено ако влагате воля, находчивост, желание и не на последно място усърдие и професионализъм. Очакват ви много успехи и от вас зависи да се възползвате максимално. Голяма част от времето си ще посветите на семейството и близките ви, а ако нямате такова, то годината е удачна за създаване на семейство и деца. Бъдете внимателни в отношенията с най-близките ви хора и особено с партньора ви. Често в стремежа ви да печелите пари и да утвърждавате професионалните си позиции загърбвате задълженията си и забравяте за добрия тон, които трудно се възприемат за нормално поведение от съпруга/съпругата ви, и това ги навежда на мисли за раздяла, като изход на кризата, която сами сте сътворили.
Отговорностите ви през 2019 година ще растат, най-вече финансовите, ако са ви поверени да управлявате чужди пари. Като истински реалисти, ще останете на нивото на претенциите си, но това и задължава да сте еднакво обективни както към себе си, така и към онези, с които живота ви събира. Посвещавайки голяма част от времето и вниманието си на бизнеса и кариерата си, няма да останете чужди и на личните си предпочитания, на любовта, дома, социалното си и обществено-политическо положение. За много от вас то ще претърпи промяна, в посока създаване на семейство, покупка на ново жилище, издигане в йерархията не само на работното място, но и в по-високо ниво в управлението на бизнеса, а за някои и на държавата. Трайно обвързаните със семейство ще работят за разширяване на бизнеса, очевидно тези неща имат връзка при вас, за други 2019 година ще донесе нови придобивки и разшири фамилията. При много от вас ще се наблюдават интересни развития, съчетавайки лидерски позиции с отговорности, ограничаващи полета на амбициите ви.
Силните ви периоди през 2019 година се очертават да са през май и август, в които ще бъдете в кондиция да осъществите амбициозните си финансови и професионални проекти.
През януари и декември събитията в живота ви ще ви помогнат да опознаете по-добре себе си, анализирайки и съпоставяйки плановете си с реалността. Изявите ви, най-вече финансови и професионални, безспорно ще ви правят доволни и ще бъде хубаво да има с кого да ги споделите.
Обърнете внимание на взаимоотношенията си с представители на знаците Рак, Дева и Козирог, с някои от тях ви предстои да участвате и реализирате сделки или ще ви помогнат в професионалната кариера.
Като едни от най-успешните представители на зодиака, през 2019 година ще се чувствате добре със себе си и ще се радвате на живота си. Не пренебрегвайте онези, които помагат на успеха ви, покажете им благодарността и уважението си, за да не губите своето.
Няма да липсват и изненади, на неприятните от които ще може да се противопоставите, ако останете адекватни на събитията, съсредоточени и във всеки един момент се възползвате от възможностите си.
През годината бъдете етични и не давайте оценки за хора и събития, ако това не се очаква от вас. По-често изразявайте уважението и възхитата си от добрите образци, насърчавайте проявите на доброто и мислете позитивно. Прогонвайте лошото настроение и мисли и живейте освободено, според разбиранията си и приетите норми.
В работен план през първата половина на 2019 година ще впечатлявате с решителността си, с която посрещате предизвикателствата, успявайки да се наложите над конкурентите си и да печелите от провалите им. Добре обмислените ви решения ще се превърнат в отправна точка за смели и точни действия, понякога дори и рисковани, но във всички случаи печеливши. Това ще ви даде голяма сили и направи много уверени занапред.
Втората половина на 2019 година няма да ви изненада с нищо ново, що се касае до работни проекти, идеи и срещи. Рутината ще ви погълне и на моменти, особено в началото на есента може и да ви до скучае. Съдбата се грижи за вас да получите достатъчно време за отдих и се заредите с нови идеи. Не изпреварвайте събитията и следвайте спокойно програмата си. Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий в периодите: 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
Финансовото ви положение през първата половина на годината ще бъде благоприятно, позволяващо ви да живеете спокойно и без притеснения. Възможни са допълнителни доходи от рента, наследство или друга заетост.
Парите през втората половина на годината, в резултат на успешен бизнес, търговия и финансови реализации ще са достатъчно, за да поддържате своя стандарт на живот и осъществите пътуванията, които планирате. Не е препоръчително да давате пари на заем, въпреки, че ще бъдете заобиколени от хора, което ще търсят по-близък контакт с вас точно по тази причина. Септември е удачен и за по-рисковани финансови начинания, но ако се каните да вземете кредит е добре да го направите в началото на март, втората половина на май и началото на юни, края на август и началото на септември, от средата на октомври до началото на ноември. Пестеливостта ви е неразделна част от мисленето ви и ви помага да запазвате спокойствието си и в случаите, когато другите губят своето. Въпреки това не се оставяйте в плен на парите и желанието ви да ги притежавате на всяка цена, за да не се провалите.
По отношение на здравето ви през 2019 година ще полагате грижи и това ще поддържа тонуса ви в добра форма. Препоръчително е да обърнете повече внимание на стомаха и храносмилането, като приемате лека храна. Не прекалявайте с люти, солени и тежки храни, както и с алкохола, за да запазите нормалното функциониране на черния дроб и червата си. Решавайте своевременно възникналите неразположения и здравословни смущения. Внимателно подбирайте диетите, на които доброволно се подлагате, от това ще зависи не само общото ви състояние и тегло, но и настроението ви. Не изпадайте в заблуди да се лишавате от определен вид храна, хранете се здравословно и ще се чувствате добре. За вас не е препоръчителна храна, богата на въглехидрати, заложете на повече плодове и зеленчуци, както и на храни с ниско съдържание на протеини, каквито са рибата, пилешкото месо, яйца и прясно червено месо. Заниманията със спорт ще помогнат не само да върнете добрата си физическа форма, но и ще ви избавят от стреса. За последното са полезни също така медитация, музикални занимания и работа, изискваща концентрация, както и упражнения, съчетаващи единството между духа и тялото. Творчеството ви помага да разкриете повече от вътрешната си красота.
От началото на годината до средата на март и от края на юли до края на октомври са възможни здравословни проблеми, които не бива да бъдат неглижирани, за да не се задълбочат. Отделяйте повече време за почивка и развлечения, особено през юни, юли и декември, когато напрежението може да промени плановете ви. Амбицията ви да сте първи във всичко и надценяването на физическите възможности може да създаде смущения в работата на стомаха и вътрешните органи, до проблеми със сърцето. Годината е подходяща за отказване от цигарите и алкохола. За по-добър релакс ще ви помогне топла вана, която ще върне енергията и настроението.
Физическите упражнения, занимания с градинарство, лозарство, разходки сред природата, плуване и туризъм са добра алтернатива за свободното време, за закаляване и постигане на добра издръжливост и упоритост. Сред предложените алтернативи намерете нещото, което ще ви ориентира кое е правилното за вас и посочи пътя ви занапред.
2019 година е отлична за лидерските ви заложби и умения. Без усилия ще изпъквате и се наложите като лидери. Възползвайте се от всяка една ситуация, която ви дава професионалното ви положение, но не само за свое добро, а и за доброто на другите. Бъдете сигурни, че направеното добро се забелязва и връща. В начинанията и отношенията си ще се отличавате с коректност, точност, съобразителност и умение за работа в екип. С колегите и подчинените си бъдете толерантни, но и взискателни. Както и до сега ще ви се отдава добре да съчетавате работата и удоволствието, без да изпадате в крайности и извличайки най-доброто за себе си. Всичко положително, с което можете да бъдете забележими е добро за вас и е препоръчително да се стремите към него.
Благодарение на упорството и труда си ще се радвате на повече финансови стимули, което е и целта ви. Изразени успехи ще имате в сферата на търговията и продажбите, в управлението, в рекламата, в обществено-политическата и творческата сфера, в образователната и в качеството ви на консултанти.
Вярвам, наясно сте, че лесни победи няма, но за вас е важно да следвате приоритетите и целите си. Известни затруднения в работата и в живота ви са възможни в средата на март, през май, първата половина на юли, началото на октомври и втората половина на ноември. Това налага да сте по-внимателни в общуването, при подписване на договори и финансово обвързване, защото не всичко ще е такова, каквото изглежда.
Любознателността и стремежа ви да опознаете повече места и хора през годината ще бъде впечатляваща. Ще цените времето прекарано с приятелите и с интерес ще обменяте мисли, идеи и впечатления. Ще пътувате, някои от вас в далечни страни, ще се веселите и забавлявате така, както сърцето ви подсказва. Ще се интересувате от нови сфери на познанието, сред които астрология, парапсихология и езотерика, което ще ви обогати и помага да израствате духовно.
В интимния ви живот и любовта 2019 година няма да бъде измежду най-леките за вас. Ще се чувствате объркани и това ще оказва влияние на отношенията ви. Добре е семейните представители на знака Телец да си направят равносметка и преоценка на поведението си към партньора им, особено през април, когато нещата в семейството могат да се задълбочат. Търсете причините за неудовлетвореността си в брака единствено в себе си и не винете партньора си за собствените си страхове.
През юни атмосферата ще се подобри, но не за дълго. През лятото авантюристичния ви дух няма да бъде задоволен напълно, но за това пък след време, анализирайки психологическите си проблеми, няма да останете разочаровани от себе си.
Септември и октомври също няма да са спокойни за семейството ви месеци, най-вече заради вашата раздразнителност и нервност. Ще запазите мира около себе си, ако си наложите повече търпение и с любов и внимание съжителствате с близките ви. Решавайте проблемите заедно с партньора си и не се опитвайте да поемате цялата отговорност, особено ако липсва подготовка и няма единомислие с партньора ви. Бъдете обективни и не злобливи, особено когато обвинявате.
Не семейните ще търсят усамотение, особено през лятото и есента. С поведението си ще влязат в противоречие със самите себе си, което е добре да ги навежда на размисли за „собственото им аз”, в случай, че желаят да анализират себе си.
В началото на есента ще има развития, които ще поставят на изпитание чувствата ви и ще покажат доколко сте подходящи един за друг. Често конфликтите и провокациите ще се превърнат във ваши учители, но дали ще си научите уроците, остава вие да изберете. Бъдете открити и честни, без да минавате границите на добрия тон и поведение. Истината ще ви направи свободни.

Близнаци - 22.05 - 21.06
За представителите на Близнаци 2019 ще премине под знака на промяната. Предстои ви да смените жилището, местоживеенето и местоработата, в бизнеса си ще имате успехи и добри доходи. Професионалната кариера ще се развива според амбициите и усилията ви да усвоявате новостите и да се утвърждавате като добри професионалисти, за което ще говори и признанието, на което ще се радвате. В личния ви живот също ще има раздвижване, ще бъдете обградени с нови хора, възможно е да смените партньора си, други ще срещнат своята отдавна търсена половинка. В социалната сфера ви очакват възходи, ако сте по-сдържани в емоциите и говорите само по същество. Това ще ви прави предпочитани партньори и в търговските дела, които ще се развиват успешно, особено с представители на чуждестранни компании и фирми. В тази връзка и пътуванията ви зад граница ще бъдат по-чести.
Реалистичния ви поглед върху събитията ще ви направи по-ревностни ценители на всичко, което изразява за вас благополучието. Но най-искрено ще ви вълнуват любовта и щастието, които ще продължите да търсите и през 2019 година. Заради многото ви качества и успехи няма да липсват лицемери и откровени дразнители сред обкръжението ви, от които е добре да се дистанцирате, за да не тровят живота ви. По-често се вслушвайте в интуицията си и решавайте навреме възникналите здравословни проблеми.
През 2019 година ще установите ползотворно сътрудничество с представители на знаците Телец, Везни, Скорпион и Водолей, някои от които ще се превърнат в основни партньори в делови, търговски, бизнес, политически, професионални и други ваши дела. Предвид темпераментната ви натура, ще има моменти, когато търпението ви ще е подложено на изпитание, но с дипломатичен подход ще постигате целите си.
Февруари и ноември са успешни за вас, както в семейството, така и по отношение на финансите ви. Ще се радвате на внимание, уважение и популярност сред голям кръг от хора.
Често с проявите си на независимост през 2019 година ще създавате впечатление на хора, отхвърлящи условности и авторитети. Но промяната ви в начина на мислене и поведение изисква от време на време да си правите обективни само оценки и да не се взимате прекалено на сериозно. Добре е да осъзнаете, че не рискувате нищо, ако се наложи да се откажете от нещо свое. Някои неща искат жертви.
В работен план периодът януари – май е отличен за професионалното ви израстване и утвърждаване, ще имате възможности за избор и взимане на важни решения. Дава ви се голям шанс, от вас ще зависи да се възползвате и да повишите значително финансите си.
Летните месеци са време, през което ще се наложи да правите избор, който ще повлияе на работата и кариерата ви. За някои това означава и ново начало, било със смяна на работното място или започване на свой бизнес. Важно е добре да сте обмислили решението си и в никакъв случай да не прибързвате.
През оставащите четири месеца, от септември до края на годината, делата, финансите и отношенията ви ще са в пропорционална зависимост от направените от вас промени. Енергично и с хъс ще работите по проект, в който качествата ви ще бъдат забелязани и оценени, благодарение на което и доходите ви ще нараснат.
Ако пред вас стои избор на професия и основно занимание през 2019 година, е препоръчително да се насочите на там, където може да задоволите търсенията си, да създавате и поддържате добри социални контакти, а мисълта ви да е ангажирана с работа в изискана и добра среда. Използвайте идеите си и чувството ви за справедливост и баланс, които ще ви носят добри възможности през годината.
Умеете да работите добре в екип, посредничеството също ви се отдава, успявайки да мотивирате другите за градивна кауза или цел. Обръщайте внимание на условията и не експериментирайте със здравето си, за да не губите от поглед перспективата пред себе си.
2019 година е успешна за професионалното ви развитие и финанси, лични и на семейството ви. Съдбата ви подкрепя и в рисковани начинания, стига да са добре обмислени. Не смесвайте партньорските взаимоотношения с финансовите, за да не ви измамят и да загубите. През годината се съобразете с ретроградното движение на Меркурий в периодите от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
Периодът април – май и след първата половина на октомври ви носи добри възможности за представяне и защита на проекти и конкурси.
В здравословен план през 2019 година са възможни проблеми със стомаха, основна причина за които е стрес. Близостта на семейството ви дава сигурност и подкрепа, не се лишавайте от това.
Спазвайте здравословен режим на хранене, не се лишавайте от нищо, но и не прекалявайте. И тук е важна силата на положителното мислене и емоции.
През студените месеци се пазете от простуди, настинки, вируси, обръщайте внимание на заболявания на гърдите и дихателните пътища. При нужда се консултирайте със специалист и не допускайте влошаване на състоянието си. През пролетта и есента е възможно повишение на кръвното налягане и сърдечни проблеми на нервна почва.
Ще се чувствате в отлично здраве и форма на духа с ежедневни разходки в приятна компания, с плуване, занимания с фитнес, слушане на приятна музика, танци и всичко, което ви доставя удоволствие.
Пътуванията през 2019 година, независимо в страната или в чужбина, ще ви разнообразят, донесат наслада, приятни емоции и незабравими спомени.
Многостранните ви интереси през 2019 година ще ви правят търсени и обичани събеседници. Занимания с изкуство, хоби, четене на книги, посещение на културни събития ще ви носят духовна наслада и помогнат да се отпуснете и да релаксирате, откъсвайки се макар и за кратко от делничните проблеми.
На работното място, сред приятели и обкръжението си ще се чувствате уважавани и ценени, като експерти, културни и интелигентни личности. С вродената си любознателност и чар ще печелите приятели и съмишленици.
Семейните представители на знака Близнаци през 2019 година да обърнат повече внимание на брака си и да не пренебрегват задълженията си, за да не съжаляват. Януари е период, през който е важно да изясните съмненията си и да сте по-малко критични към партньора ви, който също преживява труден период. Каквито и трудности да срещнете, не се поддавайте на желанието си за свобода, мисли за развод и раздяла, каквито могат да ви владеят в началото на февруари, през май и юли, и времето от октомври до декември. Преодолявайки кризата в брака си, ще стабилизирате връзката с партньора ви и ще останете доволни от избора си.
За неженените 2019 година носи възможности за трайно обвързване и брак, но отново, ако това съвпада с желанието ви да създадете стабилна връзка и семейство. Важно е да сте честни пред себе си и да си отговорите дали може да съчетаете порива си за свобода и независимост с необходимостта да поемете отговорност. Това ще бъде и най-голямото предизвикателство за вас през годината.
Подходящото време за романтична ваканция е между края на март и първата десетдневка на април, първата половина на май, края на юни до средата на юли, третата десетдневка на септември до началото на октомври и втората половина на декември.
През 2019 година ще се радвате на много щастливи дни. Съдбата ви дава шанс сами да подреждате живота си и според приоритетите си да следвате целите си. Колебанията, несигурността и неувереността ви са нещата, които могат да ви провалят, а способността ви да се концентрирате е пътя ви към успеха.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Ваучери според акъла Актуалния днес Йохан фон Гьоте: "Където глупостта е образец, там разумът е безумие."

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Красотата на Рибарниците край Хаджидимитрово /ГАЛЕРИЯ/