Годишен хороскоп 2019 /Козирог, Водолей, Риби/

Преглеждания: 201 #
04 Jan 2019

Козирог - 23.12 - 20.01
2019 година ще бъде изпълнена с работа, носеща ви материални придобивки и спортни успехи. Както и до сега в семейството водещата роля ще бъде ваша, което значи, че и отговорността за едно или друго ще носите вие. През годината няма да ви липсват добри идеи, за които обаче ще са ви нужни време, средства и енергия, каквото не винаги ще имате, за да ги реализирате.
Стремежът ви да властвате и да потискате чуждото мнение няма да ви донесе онова, което очаквате, но със сигурност ще дистанцира много хора от вас. Ще ви натоварва психически и няма да ви направи щастливи. Трудно забравяте обидата и предателствата, и винаги отвръщате на удара, което ви прави нежелани партньори. Елегантно може да промените нещата в своя полза, ако контролирате по-добре емоциите, мислите и смирите най-вече егото си. Научите ли се да прощавате, ще превърнете недостатъците си в свое предимство и злобата и агресията ще си отидат завинаги от вас. Извисете се над дребнавото и следвайте духовния си път, без значение дали той е материално осигурен или не. Повярвайте това е важно сега и за в бъдеще, и колкото по-бързо го осъзнаете, толкова повече надежда има за душата ви. През годината сте подвластни на емоциите си и това често ще работи срещу вас, ако не сте в състояние да ги контролирате. Начинанията няма да са силната ви страна през 2019 година, но такива са възможни през януари, май, юни, октомври и декември. Дори и работейки, сте длъжни да преценявате всичко в детайли и да не действате на инат, за да не се провалите. Винаги се съобразявайте с нормите и условията било на работа, било във взаимоотношенията и във всякакъв друг план. Не сте сами и това още веднъж иде да ви напомни, че сте зависими и не незаменими. По-често изразявайте уважение и съпричастност към проблемите и живота на другите, това ще ви дава сили и помага в професионалната работа и духовното ви развитие. Проявявайте упорството си за реализацията на добри и хуманни цели, а не водени само от личните си интереси. През април и септември ще са ви нужни повече хъс и енергия, за да се правите с работата и проблемите си, но най-вече сами, а не като ги прехвърляте на околните. През периода от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, когато Меркурий е ретрограден, не започвайте нови проекти и бъдете прецизни в общуванията си, за да не множите враговете си. Нови контакти и лесно осъществими общи проекти ви очакват през март и декември, а през май пътуванията и промените ще ви изпълват с доволство.
През 2019 година ще развивате дейности, свързани с политиката, финансовата сфера или ще започнете нова кариера. Печалбите ще следват реализираните ви идеи и ще ви правят доволни, но най-вече заради възможността да разгърнете творческите си умения и таланти. Всичко това ще е съпътствано с напрежение и изхабяване на нервите, а от там и на здравето ви. Грижете се по-добре за себе си, често си давайте отдих и търсете местата и хората, които ви зареждат с хубави мисли и настроение.
В началото на 2019 година ще отбележите напредък в професионалната си кариера и бизнес. Организаторският ви талант и умение да взимате бързи и правилни решения ще ви помагат да се справяте във всякакви ситуации и да преодолявате препятствия, поставени от конкурентите ви. Безработните имат шанс до март да намерят подходящата им заетост. Ще успеете да осъществите целите си от април до ноември, за това не се отказвайте и не губете интерес, каквито и изненади да срещнете по пътя си. Използвайки практичността си, ще превърнете неудачите в свое предимство и ще успеете, за всеобща почуда на всички, които ви познават. През този период може да поставите начало на нов бизнес, може да сключите изгодни договори и да потърсите нова ниша за изява на уменията си.
Чувствителността ви през годината ще ви създава неудобства, но и ще ви носи предимства. От вас зависи да я използвате в своя подкрепа и да работите за духовното си развитие. В професионален план ще имате ярки изяви в дейности, като архитектура, търговия, в бизнес с храни, стоки за дома, семейството и децата. Обогатявайте знанията си, благодарение и на тях ще се издигнете в служебната йерархия, други ще разширяват дейността си, но не в качеството на изпълнители, а като партньори, консултанти и благодарение на задграничните си контакти. Януари, юни, октомври и декември са подходящи за делови срещи, разговори, постигане на споразумения и сключване на сделки.
Яснотата на целите и умението да анализирате ситуациите ви помага да успявате, а прекалената предпазливост може да ви провали.
Както вече стана на въпрос, емоциите ще определят не само психическото ви, но и физическо здраве. Нито за миг не бъдете безотговорни към себе си, по-често си почивайте и не се преуморявайте, за да приемате нормално критиката, която може да се окаже и по-големият ви враг през годината. Пролетта и есента си осигурете повече време за отдих, дистанцирайте се от дразнителите и не задълбочавайте кризата в отношенията, за да не пострадате физически. Уязвими са костите и ставите, болките при тях могат да са провокирани не само от времето и преумората, но и от нерви. За това е важно да живеете спокойно и подредено, за да не си нанасяте физически и психически травми. За последните сте още по-уязвими и когато Луната минава през вашия знак.
През лятото ще се чувствате здрави и жизнени, макар, че са възможни вирусни и други краткотрайни проблеми.
От края на септември и през октомври здравословните неразположения ще зачестят, което ще наложи да потърсите консултация със специалист.
Ще се преборите с нервите, ако по-често се събирате с приятели, правите разходки сред природата и започнете да се занимавате с хоби, спортни занимания, пътувания и повече движение. Във всички случаи се възползвайте от възможността да разпуснете от напрежението и стреса. Може да започнете с йога или медитация, но търсете и други източни техники за себепознание и самоусъвършенстване.
От средата на февруари до края на юни и от втората половина на октомври до края на годината в семейството ви ще цари приятелска атмосфера и брака няма да ви създава проблеми. Поддържайки добри взаимоотношения с обкръжението си, вие се развивате духовно. В същото време е възможно да изпитвате известно негодувание срещу брачните задължения, а през периода март – юни могат да се пропукат отношенията ви с партньора, породени от съмнения за изневяра или по други причини. Ако имате желание ще намерите и подходящите начини, с които да изгладите отношенията помежду си. Във всички случаи се нуждаете от семейството си, то е вашата опора и сигурност, независимо, че на моменти мислите различно. Не семейните да не бъркат сексуалното привличане с любовта, особено през януари, март, октомври и декември, когато ще имат възможност да срещнат своята половинка. Не лишавайте децата и близките си от внимание и почивка. Организирайте отпуската си и ги заведете на почивка през юни, когато работните ви планове ще го позволяват. Грижите за възрастните родители са измежду основните ви през годината, не го пренебрегвайте, за да не утежните кармата си.
През годината ще имате много и щастливи дни, изпълнени с любов и късмет. Живейте освободено и мислете с добро за всички.

Водолей - 21.01 - 19.02
Професионалните ви и творчески идеи през 2019 година ще са водещи и ще ви изведат до желаните позиции и реални постижения. Ще бъдете в отлична кондиция с възможност да реализирате много неща. До себе си ще имате хора, които ще ви помагат и насърчават стремежът ви за изява. Вие също ще търсите присъствието им и ще създавате нови контакти, осъзнавайки положителните страни на всяко приятелство и връзка.
През годината контролирайте желанието си да сте харесвани и да сте в центъра на внимание на всяка цена. Не само, че това не е нужно, но и изхабява. Проявените ви качества и достойнство ще бъдат оценени, без да е нужно да изпадате в самохвалство и само величаене.
Годината ще ви предложи много възможности за професионална и лична реализация, благодарение на които повечето от самоограниченията ви ще отпаднат. Съзнателно ще работите и ще се преборите с конкуренцията, запазвайки първите позиции за себе си. Противниците ви ще отстъпят пред силното ви излъчване, а близостта на приятелите и успехите ви основателно ще повишат само оценката ви.
Годината ще бъде успешна за бизнеса ви, очакват ви финансови сделки и успешно сътрудничество с подходящите хора. Много неща ще ви създават усещане за доволство, но се пазете да не се възгордеете и това да отслаби вниманието и бдителността ви. Не пренебрегвайте дребните радости в живота, защото те са най-истинските и само те могат да ви направят щастливи. Благодарете на Съдбата си и се старайте да изживеете пълноценно всеки миг на човешка топлина, радост и любов.
Заради вложени усилия, упорство и желание, през 2019 година ще калкулирате успехи в професионалната си кариера, бизнеса, във взаимоотношенията и в брака си. Получавате възможност да довършите всичко започнато в миналото и да го изведете до добър край. Сред важните ви начинания през 2019 година са решенията, свързани с дома и семейството, касаещи жилищни въпроси и брачни взаимоотношения.
До март ще решавате правни въпроси, ще се включите в изпълнение на обществени и социални решения и ще поемате отговорности, които ще променят представите ви за много неща. Периодът е силен и за доходите ви, очаква ви повишение на възнаграждението, други ще сменят работното място, ще се издигнат в йерархията и ще се радват на добра оценка и признание за труда си. Стремежите ви към известност и слава ще ви носят доволство и ново положение в обществото, от което ще последват и други придобивки за вас. Казаното няма да дойде даром, очаква ви много работа, професионална, социална и обществена, но нито ще се изплашите, нито ще се откажете. Ще се чувствате в свои води и с желание ще давате всичко от себе си, за да постигате целите си. Юни е измежду най-благоприятният ви месец, през който може да сключите и брак.
За да сте в равновесие с енергиите и да се чувствате балансирани и пълноценни, давайте не по-малко от това, което получавате. Във всеки момент контролирайте гордостта си, бъдете естествени и добри. Сега поставяте основите на дългосрочни проекти и периоди, и от доброто ви поведение и успехи ще зависи бъдещето ви.
В отношенията си не се стремете към демонстрация на превъзходство и не подценявайте мнението на околните, за да не се провалите, прехласвайки се пред собствената си значимост, но пропускайки важното. Последното е възможно през периода от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, когато Меркурий е ретрограден и поставя ограничения.
Февруари, април, май, септември са подходящи за запознанства и създаване на семейство. Не пречете на никого да се развива и не злорадствайте на успехите им, за да има с кого да споделяте своите. Бъдете щедри и не съжалявайте за нищо, с което се разделяте. Професионалните ви успехи ще са силно изразени през януари, април, май, септември и декември. През март, август и декември не приспивайте бдителността си и се грижете по.добре за себе си.
Работните ви дела през 2019 година ще се развиват според очакванията ви, оставайки активни и целеустремени през целия период. Умението ви да работите добре с клиенти, да убеждавате и насърчавате ще прави и успехите ви в бизнеса, търговията и посредничеството най-забележими. Преумората ще ви застига често, но не за сметка на творческите ви проекти и обективни анализи на проблемите. С работата си ще откривате нови възможности за професионален и личен просперитет, ще ви увлича и ще търсите още и още себе изява.
Ще ви привличат динамиката и промените, като двигател на интелектуална и финансова осигуреност. Работата ви е екип ще ви носи очакваните резултати, иначе не би било по силите ви да свършите всичко, което организирате и планирате, пред вид на това, че ще движите много задачи едновременно. За всичко това ще са ви нужни голяма концентрация, търпение и упорство, и ако не се грижите добре за себе си, може да нарушите ритъма си на работа и живот.
По никакъв начин не пренебрегвайте интелектуалното си и духовно развитие за сметка на лична и материална изгода. Не се надценявайте и не се стремете на всяка ценя да покажете превъзходството си пред онези, от които няма какво да получите, за да не се окажете в подобно положение и вие.
Трудности са възможни през март, август и ноември. Силен период за вас е януари, април, май и септември.
Възползвайте се от добрите си качества и насочете интереса си към занимания, които биха ви издигнали бързо в кариерата. Често ще ви се налага бързо да преценявате и да взимате решения, да подписвате договори и да приемате предизвикателства. Съдбата ви е дарила с много, за това бъдете смели и действайте.
2019 година ще бъде успешна и ефективна за вас, стига да не смесвате работата с чувствата и емоциите. Използвайте способността си да прогнозирате и предвиждате – това ще ви помага всеки път, когато се допитвате до интуицията и разума си. Винаги се стремете да бъдете обективни и не губете общ поглед над нещата, за да не последват провали.
В здравословен план динамиката на 2019 година често ще създава предпоставки за отсъствие на спокойствие и здрав сън. Възможни са проблеми с костите, ставите, вените, коленете и сухожилията. Очите ви са уязвими при преумора, както краката и ръцете. Последното налага да водите подреден и балансиран живот, без крайности и нездрави емоции. Избягвайте стреса, вярвайте в себе си и в бъдещето, и развивайте чувството си за хумор. Ще намерите начини да превъзмогнете умората и болките, ако имате воля и желание.
През зимните месеци, освен простуди са възможни и проблеми с кръвното налягане. Движете се повече, не пренебрегвайте профилактиката и съветите на специалистите. Избягвайте крайности, психическо и физическо претоварване. Обърнете внимание на сърцето и гръбнака си. Спазвайте здравословна диета и не се излагайте на слънце, съществува голям риск от алергии. Балансирайте удоволствията с физически упражнения и спорт, с разходки, плуване, танци. Не се лишавайте от компанията на онези, които ви създават усещане за сигурност и ви правят щастливи.
Личният ви живот през годината ще бъде такъв, какъвто сами си го създадете. В отношенията ви с партньор не сте застрашени от дълбоки противоречия и раздели, ако разбира се, не считате, че е време да го смените с друг. Необвързаните ще срещнат подходящия за тях човек, разбира се, ако го търсят, през януари, февруари, април, март, септември и ноември. Дори и да сте влюбени, март и декември не са подходящи за сериозно обвързване, а през лятото може да се влюбите, но след време да се разделите. В семейството не сте застрашени от непреодолими проблеми, стига да зачитате мнението на близките си и не ги поставяте в своя зависимост.
2019 година ще ви донесе много и щастливи моменти, оценете ги и ги изживейте пълноценно, за да останете доволни и добри.

Риби - 20.02 - 20.03
Промени, пътешествия, интересни срещи, професионални и житейски успехи - такава ще бъде за вас 2019 година. Сред носещите ви пари занимания са работа с недвижими имоти, разбирайте нови придобивки от строителство и производствена дейност. Всичко това ще стабилизира финансовото ви състояние, а много от вас ще повишат стандарта си на живот.
Годината ще ви предложи по-голяма свобода на действие и от избора ви ще зависи до колко добре ще подреждате приоритетите си и ще постигате целите си.
Съдбата ви помага да разгърнете потенциала си в много посоки, да започнете мащабни проекти и осъществите идеи и мечти. Както и до сега, ще продължите да мислите и работите целеустремено, да съзиждате и постигате победи, които безспорно ще ви носят удовлетворение. И като силни играчи е напълно възможно да срещате и силен отпор, за това внимавайте пред кого какво говорите, за да не последват провали и разочарования. Амбициозни сте и често се захващате с много неща едновременно, в чуждите очи сте силни и решително. Но това може да дистанцира от вас онези, които лишавате от внимание или пренебрегвате, заради по-важните си дела. Не бъдете излишно импулсивни и по-често си давайте почивка, дори от себе си. Използвайте интуицията си и не минавайте границите на възприемчивото за околните, за да не оставате неразбрани и после да страдате.
Началото на юни е време през което може да покажете на какво сте способни, без да щадите себе си и онези, които изразяват съмнения във възможностите ви.
За не семейните годината ще е благодатна и ще ги срещне с подходящия партньор, други ще положат начало на съвместно съжителство. Ако сте обвързани с брак ви очаква нов член във фамилията.
Началото на година ще ви донесе неща, за които само сте си мечтали. Приемете ги като отплата за проявеното ви внимание, труд, грижи и безсънни нощи. В същото време не прибързвайте в делата си, особено през март, юли и ноември, когато Меркурий е ретрограден, поставя забрани и прегради пред активността ви. Работете за постигане на вътрешно равновесие и душевен покой, не се и опитвайте да променяте никого. Доверявайте се повече на себе си и не търсете причини за разединения, напротив. Добронамерено работете и приобщавайте към себе си онези, които се нуждаят от добра дума, ласка и закрила. Оценете това което имате и го съхранете за бъдещето. Общувайте открито и насърчавайте към разкриване на повече добри страни от характера на събеседниците си.
През август и декември бъдете по-внимателни във всичко, за да избегнете неприятности и изненади. Април е подходящ за пътувания, особено в чужбина.
През 2019 година контролирайте емоциите и не решавайте спонтанно проблемите си, нито се впускайте в нови начинания, ако сте подвластни на вълнения.
Често си давайте сметка за извървения път, това ще ви помага да сте в крак с времето и да отчитате пропуските си, ако има такива. Но е сигурно, че ще има и какво да ви радва. По-мъдри и уравновесени, ще напредвате в развитието си, не само интелектуално, но и духовно, работейки ефективно върху всичко, което за вас е важно. Познанството ви с известни хора ще ви носи придобивки, които не е задължително да са от материален характер.
Свършената работа и силното ви присъствие ще подсилват усещането ви за независимост, което ще повишава само оценката и самочувствието ви.
Първата половина на годината е период на усилена работа, но осъзната и с положителни резултати за вас. Постигнатото ще получи добра оценка, а вие ще останете доволни. Умората често ще създава предпоставки за раздразнение и дори конфликти, което не бива да допускате сред колегите и обкръжението си.
Юни е важен за професионалното ви развитие  и бъдеще. Делата ви ще зависят най-вече от вас самите, за това обмисляйте действията си и по никакъв повод не се поддавайте на емоциите и чувствата си. Подготвяйте се внимателно и работете сърцата върху изпълнението на целите си.
Бъдете гъвкави и работете не само в една посока, използвайте потенциала си и заложете на дългосрочни проекти, които ще ви носят добри дивиденти. Бъдете адаптивни и съумейте навреме да се пренастроите към промените, които изискват друга организация и подготовка. Ще ви привличат занимания, които ви носят сигурност и растеж в кариерата, каквито могат да са в търговската сфера, архитектурата, предприемачеството, банковото дело, недвижимите имоти, писаното слово, творческите професии и редица други, които са ви по сърце.
При решаване на делови проблеми ще изпъквате с обмислени решения, уравновесени, взискателни и лоялни. За изпълнение на задачите си ще работите задълбочено и отговорно, понасяйки изпитания и излизайки победители в съревнование с колегите.
Ще предпочитате да работите и сръчно ще отхвърляте задачите си, наместо да се суетите и да празнословите. Не е препоръчително да сменяте работното място, ако не сте осигурили друго, за да не останете за дълго време без работа.
През януари, април, май, септември и декември ще имате успехи в професионалната кариера. Юни ви носи материална стабилност и финансова независимост. Сделките с недвижими имоти през третото тримесечие ще са успешни, възможно е да получите и наследство. Не давайте пари на заем, защото няма да ги получите обратно.
Слушайте интуицията си, освен, че ви сочи пътя към успеха, ви и помага да се предпазвате от нещата, които могат да ви провалят. Бъдете реалисти и добре разграничавайте мечтите от реалността, за да не попаднете в собствената си клопка.
В здравословен план 2019 година няма да ви поднесе неприятни изненади. Ще се чувствате енергични и с хъс ще посрещате предизвикателствата, което често ще води до физическа и психическа преумора. От там и проблемите ви се очаква да са на нервна почва и стрес. Сами си налагайте ограничения и не стигайте до крайности в нищо. Главоболието и пристъпите на световъртеж, каквито могат да се появят, ще са поради сдържат гняв и поемане на чужди отговорности. Не очаквайте друг да се погрижи за отдиха ви, вземете нещата в свои ръце и правете това, което ви кара да се чувствате щастливи. Занимавайте се със спорт, фитнес, танци, йога, медитирайте, разхождайте се.
Краката ви са сред най-уязвите места в организма ви, особено през зимните месеци, носете удобни обувки и не стойте дълго време изправени.
През пролетта ще се засили риска от мигрена или главоболие, проблеми с очите или черния дроб. Осигурете си почивка през лятото и през есента.
Втората половина на годината здравето няма да ви създава голямо безпокойство, ще имате повече време и желание да се погрижите за себе си. През цялата година е важно движението, застоят ще ви се отразява неблагоприятно не само на здравето, но и на делата и самочувствието ви. Наложете си да живеете по-спокойно, не бъдете припрени и не се ядосвайте за щяло и нещяло.
В отношенията с партньор и близките ви бъдете търпеливи и не си създавайте сами проблеми, като се ангажирате с отговорностите им в семейството. Радвайте се на хубавите моменти, когато сте заедно и благодарете на Съдбата за всичко, което имате. В случай, че желаете да се обвържете с брак, подходящите месеци са януари, март, май, юни, септември, ноември. Избягвайте изневерите, защото ще ви носят допълнителен стрес и са възможни раздели. Пренебрегвайки задълженията в семейството и близките си, няма да се чувствате щастливи, и обратно. Нормалните и хармонични отношения в семейството ви дават сигурност и ви правят щастливи. Добре преценявайте и не прибързвайте в изводите и решенията си. По-често казвайте „обичам те”, по-често се усмихвайте и се радвайте на живота.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/