Гласувайте, има смисъл!

Преглеждания: 28
24 May 2019

В неделя ще се проведат поредните избори за Европейски парламент. Актуално Свищов призовава всички свои читатели да отделят 30-на минути от почивката си и да упражнят правото си на глас! Гласувайте, има смисъл! 
Преди да тръгнете в неделния ден за гъби, лозето или просто на разходка минете първо през изборната си секция и пуснете своята бюлетина. Така с чиста съвест след това ще критикувате българските представители в следващия Европейски парламент.
И за финал една мисъл на Бертолт Брехт: "Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност. Политически неграмотният не чува, не говори, не участва в политическите събития. Той не знае, че цената на живота, цената на зърното, на рибата, на брашното, на наема, на обувките и на лекарствата зависят от политически решения. Политически неграмотният е толкова глупав, че е способен да се пръсне от гордост заради факта, че мрази политиката. Този глупак не осъзнава, че проституцията, изоставените деца, най-големите крадци, лошите политици и корумпираните лакеи на национални и мултинационални компании се раждат тъкмо поради неговото политическо невежество." 
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/