Гласувайте, има смисъл!

24 May 2019

В неделя ще се проведат поредните избори за Европейски парламент. Актуално Свищов призовава всички свои читатели да отделят 30-на минути от почивката си и да упражнят правото си на глас! Гласувайте, има смисъл! 
Преди да тръгнете в неделния ден за гъби, лозето или просто на разходка минете първо през изборната си секция и пуснете своята бюлетина. Така с чиста съвест след това ще критикувате българските представители в следващия Европейски парламент.
И за финал една мисъл на Бертолт Брехт: "Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност. Политически неграмотният не чува, не говори, не участва в политическите събития. Той не знае, че цената на живота, цената на зърното, на рибата, на брашното, на наема, на обувките и на лекарствата зависят от политически решения. Политически неграмотният е толкова глупав, че е способен да се пръсне от гордост заради факта, че мрази политиката. Този глупак не осъзнава, че проституцията, изоставените деца, най-големите крадци, лошите политици и корумпираните лакеи на национални и мултинационални компании се раждат тъкмо поради неговото политическо невежество." 
 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK