Георги Кушвалиев представи книгата си „Дебили недраги”

#
28 Sep 2018

При изключителен интерес от страна на свищовлии и гостите на града премина представяне на книгата „Дебили недраги”. Събитието протече в двора на Историческия музей, а освен автора гости бяха Кин Стоянов, учредител на наградата „Летящия козел” и издател на книгата, поетът Румен Леонидов и карикатуристът Йовчо Савов.
Георги Кушвалиев не е чужд на Свищов, където завършва Академията. Тук и започва трудовата му биография на длъжност „Шеф на КЕВ” /Клуб за естетическо възпитание/. Като такъв носи пряка вина за отклоняването на десетки студенти от правата икономическа вяра и превръщането им в артисти, писатели, фотографи, музиканти и други бъдещи бедняци. Работи в Комитета за култура сега Министерство на културата, БНР, БНТ, НДК, Нова телевизия...
Автор е на три книги с епиграми: „Подливане на огън”, „Шеста глуха”, „Седма сляпа” и „Минирани мисли” - афоризми.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK