Георги Кушвалиев представи книгата си „Дебили недраги”

Преглеждания: 19 #
28 Sep 2018

При изключителен интерес от страна на свищовлии и гостите на града премина представяне на книгата „Дебили недраги”. Събитието протече в двора на Историческия музей, а освен автора гости бяха Кин Стоянов, учредител на наградата „Летящия козел” и издател на книгата, поетът Румен Леонидов и карикатуристът Йовчо Савов.
Георги Кушвалиев не е чужд на Свищов, където завършва Академията. Тук и започва трудовата му биография на длъжност „Шеф на КЕВ” /Клуб за естетическо възпитание/. Като такъв носи пряка вина за отклоняването на десетки студенти от правата икономическа вяра и превръщането им в артисти, писатели, фотографи, музиканти и други бъдещи бедняци. Работи в Комитета за култура сега Министерство на културата, БНР, БНТ, НДК, Нова телевизия...
Автор е на три книги с епиграми: „Подливане на огън”, „Шеста глуха”, „Седма сляпа” и „Минирани мисли” - афоризми.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK