Гъби пратиха свищовлийка в ... плевенската ортопедия!

Преглеждания: 1237 #
11 Nov 2020

45-годишната С.Н. попадна на лечение в ортопедията в УМБАЛ „Д-р Георги Странски” ЕАД - Плевен след похапване на ...  сърнели, научи Актуално Свищов. В разгара на есента и след обилните дъждове през октомври в момента е истински рай за опитните гъбари.
Инцидентът е по-скоро трагикомичен и затова не желая да споменавате името ми, прави уговорка нашенката. Преди две седмици след работа се разходила до семейната вила в района на Малкия паметник. Жената била изкушена от гъбите, които видяла в близката гора. Не съм най-опитния гъбар, но сърнелите ги познавам и затова събирах само от тях, спомня си днес тя. Съпругът й по-късно видял, че събраното е годно за консумация.
„Вечерта след разходката премина много добре. Направих гъбите по рецепта от баба ми. Миля си, че не съм преяла от тях”, спомня си свищовлийката. „През нощта станах и отидох до тоалетна и до там са ми спомените”, смее се на преживяното тя. Идва в съзнание в линейка на път за Плевен. Там е приета в отделението по ортопедия след доста сериозна контузия на левия крак. Медиците са категорични, че жената не е натровена с гъби, а явно все пак е яла повече от тях. След  престоя си в болница нашенката се възстановява в дома си и до дни трябва да се върне на работа.

Снимка: Валентина КАМБУРОВА

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ноемврийска пролет!