ФК „Лозен 2006” - ФК „Изгрев 93” 1:3

#
04 Apr 2019

Четири попадения, две дузпи и червен катртон в Сихундол
Пълен обрат направи младият отбор от Царевец при гостуването в Сухиндол. Още в 7-ата минута защитата на  „Изгрев 93” показа лош синхрон и Ерай Алков вкара за 1:0. Отговорът бе хубав изстрел на Йоаким Ченков, срещнал напречната греда на бранената от домакините врата. Те имаха шанс да усвоят аванса си в 34-ата минута, когато Орлин Кертов бе съборен от вратаря Здравко Ангелов в наказателното поле на  „Изгрев 93”, но Иван Мариянов не успя да преодолее стража на гостите от отсъдената дузпа.
В 44-ата минута отборът от Царевец също получи наказателен удар, гарниран и с червен картон за извършилия нарушението Ерай Алков. Пламен Петров бе точен от бялата точка за 1:1. След почивката макар и в намален състав, сухиндолци имаха своите възможности. На два пъти младият халф Димитър Динев нацели греди с отсечени удари. За гостите Николай Михалев бе точен за 1:2 в 66-ата минута, възползвайки се от подаване на Ивайло Атанасов. Момчил Тодоров пък фиксира обрата окончателно в 78-ата минута на срещата за 1:3.

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK