Евгени Маринов и Ангел Ангелов ще водят Академик до края на сезона

#
05 Apr 2021 423

Борислав Борисов, старши треньор на ОФК Академик е изразил персонална отговорност за слабите резултати на „студентите” и е изразил желание да освободи поста, съобщи Академик Свищов. След консултации Управителния съвет на Академик, изказва благодарност на Боби Борисов за неговата работа в клуба. В рамките на добрия дух между треньорите и след разговори, е решено до края на сезона „студентите” да бъдат водени от Евгени Маринов и Ангел Ангелов. Двамата, един от най-опитните треньори в клуба, а другият ръководител на ДЮШ Академик, ще работят в тандем по изпълнение на основната линия от последната година – налагане на младите състезатели. И двамата до края на сезона ще изпълняват и другите си задължения в Детско-юношеската школа.

Очакванията и надеждите на футболната общност в града са за по-убедителна и резултатна игра в оставащите кръгове на първенството.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ремонтите на Хазарта и Шайката!