Ето ви ги магистралите му

Преглеждания: 178 #
14 Jun 2020

Магистрала "Европа" пропадна на Лот 2 до Драгоман. Която, без магистралата да е официално открита, беше пусната за движение, за да може мутрата да отчете дейност и личен пиар. Колко ни струва това удоволствие 98 МИЛИОНА ЛЕВА!!!
Дори при бегъл поглед от неспециалист се вижда, че асфалтът е положен като варак и явно под него няма необходимия пълнеж и дренаж. Както се казва, строителят си е оставил ръчичките! И да добавя, че в България няма екстремни температури, земетресения и прочие бедствия, с които ГМР да оправдае тоталната некадърност, видна отвсякъде!!!
Гербавите фитки се радват на магистралите Му. Но не виждат, че тези магистрали убиват и осакатяват. Потрошават колите. А иначе пари от тол-такси събират, нали?!? Пестят от материали и работници /всички сме свидетели по магистралите как един работи, а около него 20 препечени подпират лопатите и обсъждат световния мир.../. Защо пестят ли - ЗАЩОТО ПЪРВО СА СИ ПЛАТИЛИ КОМИСИОННИТЕ, ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПОРЪЧКАТА.
Това е истината за магистралите Му. И те ще приключат с мандата му, защото явно не издържат повече от четири години и трябва да се ремонтират и ремонтират и ремонтират....перпетуум мобиле за корупцията.
И да попитам къде е Гешев - или пак лови някой джебчия по селата, докато държавата троши 98 милиона лева, без някой да се интересува?!?
Елена ГУНЧЕВА

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов се събуди от летаргичен сън /СНИМКИ/