Есенна шарения сътвориха деца от Долна Студена

Преглеждания: 90 #
13 Oct 2020

Децата от Долна Студена за пореден път развихриха творческото си въображение, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на община Ценово. По инициатива на НЧ „Пробуда“ в селото беше организиран есенна детска работилница. В творбите си момичетата и момчетата вплетоха багрите на най-цветния сезон и представиха вижданията си за есенната шарения.
„Децата откликнаха с голямо желание на инициативата. Всички с ентусиазъм още в началото се включиха в събирането на природни материали. В парка и в училищния двор те събираха листа от различни дървесни видове, кестени, изсъхнали цветове от липа и борови иглички“, сподели читалищният секретар Ивелина Анчева. Доброто настроение завладя участниците още от подготовката за творческата работилница. Палитрата от есенни цветове се разпростря из залите на читалището. В творбите си децата вложиха цялата си креативност, вдъхновение и творческо виждане.
Рисунките и платната с есенни мотиви веднага бяха подредени във фоайето на читалищната библиотека. Изложбата ще продължи до падането на първия сняг, уточни г-жа Анчева. Тогава на дневен ред ще дойдат зимните мотиви и коледните празници.
Всички участници се включиха и в есенния листопад. В алеите на парка заваля „дъжд“ от есенни листа, който предизвика още детски усмивки и настроение.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Зазоряване