Един храноден в „спасената” МБАЛ-Свищов

Преглеждания: 20 #
07 Mar 2019

Вчера пресцентъра на мръсно-бялата къща бодро удари тъпана, че МБАЛ-Свищов е спасена след намесата на кмета Генчо Генчев. „Спасението” било в резултат на пътя и пътеката, която прокарал градоначалникът до София по министерства. Истината е малко по-различна - на 8 февруари вестник „Труд” публикува новина от министър Кирил Ананиев, който съобщава, че се отпускат на общински и областни болници 30 милиона лева. За Генчев нито дума!
Актуално Свищов публикува снимки за днешния ден какво закусиха, обядваха и вечеряха болните, които се лекуват в „спасената” от Генчев болница. Ако подобна дажба дневно приема любимият ни кмет до месец-два ще е модел.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!