Джебчия от Александрово търсен от властите и в Италия

#
13 Feb 2019

Двама мъже са привлечени като обвиняеми за извършени джебчийски кражби. Единият от тях е издирван от властите в България и Италия, пише вестник „Борба". В хода на разследването е установено, че на 6 февруари т.г. в Свищов двама мъже - 34 години от село Александрово и 38 години от Горна Оряховица, известни на полицията и осъждани, са откраднали портмонета от дамските чанти на три жени, в които е имало 220 лева. След доклад на материалите в прокуратурата двамата са привлечени като обвиняеми. По-възрастният е заддържан за срок от 72 часа.
По-младият се издирвал от властите в Италия за участие в наказателно произвоство и от български съд, поради влязла в сила ефективна присъда за кражба. Той  е приведен в затвора в Ловеч за изпълнение на наказанието. За случая са уведомени компетентните служби. Отнетата сума е възстановена.

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK