Джебчия от Александрово търсен от властите и в Италия

Преглеждания: 19 #
13 Feb 2019

Двама мъже са привлечени като обвиняеми за извършени джебчийски кражби. Единият от тях е издирван от властите в България и Италия, пише вестник „Борба". В хода на разследването е установено, че на 6 февруари т.г. в Свищов двама мъже - 34 години от село Александрово и 38 години от Горна Оряховица, известни на полицията и осъждани, са откраднали портмонета от дамските чанти на три жени, в които е имало 220 лева. След доклад на материалите в прокуратурата двамата са привлечени като обвиняеми. По-възрастният е заддържан за срок от 72 часа.
По-младият се издирвал от властите в Италия за участие в наказателно произвоство и от български съд, поради влязла в сила ефективна присъда за кражба. Той  е приведен в затвора в Ловеч за изпълнение на наказанието. За случая са уведомени компетентните служби. Отнетата сума е възстановена.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!