Достойно представяне на катрановци в конкурса „От Земята към звездите“

#
17 Apr 2019

Трима катрановски ученици се включиха в конкурса „От Земята към звездите“, организиран от община Варна,  Народна астрономическа обсерватория и планетариум „Николай Коперник“ и Регионална библиотека „Пенчо Славейков“, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на СУ „Николай Катранов”.

Над 450 ученици участваха в конкурса, като представиха есета, рисунки или постери, посветени на 40-та годишнина на полета на първия български космонавт Георги Иванов.

Учениците от СУ „Николай Катранов“ Стелиана Атанасова Димитрова от VII в клас, Венелин Бориславов Христов от VI а клас и Константин Петров Тодоров от VI в клас, твориха с голямо желание и богато въображение, представяйки рисунки и постер.

За своята работа шестокласникът Константин Тодоров е отличен с Поощрителна награда в раздел „Постери“.


 

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK