Достойно представяне на катрановци в конкурса „От Земята към звездите“

Преглеждания: 26 #
17 Apr 2019

Трима катрановски ученици се включиха в конкурса „От Земята към звездите“, организиран от община Варна,  Народна астрономическа обсерватория и планетариум „Николай Коперник“ и Регионална библиотека „Пенчо Славейков“, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на СУ „Николай Катранов”.

Над 450 ученици участваха в конкурса, като представиха есета, рисунки или постери, посветени на 40-та годишнина на полета на първия български космонавт Георги Иванов.

Учениците от СУ „Николай Катранов“ Стелиана Атанасова Димитрова от VII в клас, Венелин Бориславов Христов от VI а клас и Константин Петров Тодоров от VI в клас, твориха с голямо желание и богато въображение, представяйки рисунки и постер.

За своята работа шестокласникът Константин Тодоров е отличен с Поощрителна награда в раздел „Постери“.


 

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/