Детска полицейска академия откриха в СУ „Цв. Радославов”

Преглеждания: 10 #
01 Oct 2018

Детска полицейска академия откриха официално днес в СУ „Цветан Радославов”, предаде репортер на Актуално Свищов.
22 деца от петите класове на училището участват в академията. Директорът на училището Марияна Маркова и главен инспектор Момчил Златев, началник на местната полиция подписаха споразумението за сътрудничество. Детската полицейска академия ще продължи две години. През това време децата ще се запознаят с работата на полицейските служители.
В тържествена обстановка днес те получиха отличителните си знаци на деца-доброволци към РПУ-Свищов. Получиха и пожелание след време да станат истински униформени служители на МВР.
Това е второ издание на начинанието Детска полицейска академия в Свищов. Първата академия се проведе в СУ „Николай Катранов”.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK