Детска полицейска академия откриха в СУ „Цв. Радославов”

#
01 Oct 2018

Детска полицейска академия откриха официално днес в СУ „Цветан Радославов”, предаде репортер на Актуално Свищов.
22 деца от петите класове на училището участват в академията. Директорът на училището Марияна Маркова и главен инспектор Момчил Златев, началник на местната полиция подписаха споразумението за сътрудничество. Детската полицейска академия ще продължи две години. През това време децата ще се запознаят с работата на полицейските служители.
В тържествена обстановка днес те получиха отличителните си знаци на деца-доброволци към РПУ-Свищов. Получиха и пожелание след време да станат истински униформени служители на МВР.
Това е второ издание на начинанието Детска полицейска академия в Свищов. Първата академия се проведе в СУ „Николай Катранов”.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK