Децата от Академик тренират с новите топки и екипировка

Преглеждания: 497 #
08 Feb 2020

Подрастващите футболисти от Детско-юношеската школа на Академик тренират в зала вече с новите топки и екипировка. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, член на Управителния съвет на ОФК Академик. Топките и екипировката е от новия Управителен съвет на клуба, който бе избран през януари. Анцузите за над 130-те деца и юноши от ДЮШ не са дошли още, но са поръчани еднакви за всички. Всичко това е осигурено от членовете на новия УС на "студентите".
Друга новина от Академик е, че въпреки снега от последните дни стадиона се обработва с препарати за напролет. „Очакваме и техника за поддръжка на тревните покрития да бъде осигурена скоро”, съобщи още Емил Перушанов.
Актуално Свищов припомня: Свищовлията Емил Перушанов, от жк „Дунав”, както с усмивка уточнява той, развива успешен бизнес във Великобритания от 16 години. Роден е през 1980 година, завършва Търговската гимназия през 1999 година и СА „Д. А. Ценов”, специалност Застраховане и социално дело през 2004 г.

Още за Емил Пешуранов на:

https://actualnosvishtov.com/article/firmata-na-svishtovliya-s-priz-ot-parvite-balgarski-biznes-nagradi-vav-velikobritaniya

https://actualnosvishtov.com/article/svishtovliya-razviva-uspeshen-biznes-vav-velikobritaniya

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Разходка в Зимнич - снимки: George Opayna /ГАЛЕРИЯ/