Децата на Академик с победи в Горна Оряховица

Преглеждания: 28 #
11 May 2019

Чудесното представяне на децата на Академик продължава. В днешните срещи от Зоналното първенство Футбол - 5 деца, родени 2010 години, възпитаниците на Даниел Нейков се наложиха категорично над връстниците си от Царева ливада и Дебелец. Домакин на срещите от 28-ми и 29-ти кръг бе Горна Оряховица. Младите надежди на Академик Свищов, водени от Даниел Нейков, победиха и в двата мача. Свищовлии се наложиха над ФК Боруна - Царева ливада с 3:1 и ФК Ботев - Дебелец с 15-2.  
Две победи записаха днес и децата от ФК Изгрев-93. Малките футболисти от Царевец се наложиха категорично над домакините от ФК Локомотив Горна Оряховица с 6:3 и над ФК Спарта - Самоводене с 9:2. 

Сн.: Деян КРЪСТЕВ
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!