Депутатът Явор Божанков пита за качеството на въздуха и „Дунав мост” 3

Преглеждания: 312 #
24 Jun 2020

Народният представител от БСП За България, Явор Божанков, се срещна в понеделник с жители на община Свищов.
На изнесената приемна, гражданите поставиха на вниманието на депутата редица въпроси от местно и национално значение. Сред обсъжданите теми се оказа качеството на въздухът в града на Щастливеца и контролът който се упражнява по отношение на замърсяването с фини прахови частици и сероводород.
Друга интересен въпрос, поставен на вниманието на народния представител, беше свързан с пациентите с глутенова ентеропатия и държавната политика, която се води по отношение на тях.
Въпросът свързан с т.нар. „Дунав мост” 3 също вълнува свищовлии. Гражданите изтъкнаха, че реализирането на този проект не се изчерпва до местният интерес, а представлява въпрос от национално значение.
„ Поставените от свищовлии въпроси са наистина обосновани. Като народен представител, поемам ангажимент да поставя всички питания на вниманието на съответните министерства, за да може всички ние да получим обосновани и конкретни отговори.“ заяви Явор Божанков пред посетителите на приемната.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

60-та година Нове открива нови тайни /СНИМКИ/