Депутатът Явор Божанков организира приемна

Преглеждания: 112 #
17 Jun 2020

Народният представител от „БСП за България” Явор Божанков организира приемна за жителите на Свищов, съобщиха за Актуално Свищов от офиса на депутат. Тя ще се проведе на 22 юни от 15 часа в Зала 1 в сградата на община Свищов.
Предварителни записвания за приемната на телефон: 0883 347877.
Актуално Свищов припомня:
Явор Божанков е роден на 11 февруари 1990 г. в Горна Оряховица. Юрист, завършил ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Юрисконсулт в „Крис-Р“ ЕООД.
Депутат в 44-то Народно събрание от Парламентарна група „БСП за България“, член на Комисията по правни въпроси и Комисията по околната среда и водите.
Председател на Асоциацията на рециклиращата индустрия (АРИ) – във връзка с дейността на Асоцицията е участвал в заседанията на Комисията по околната среда и водите в 41-вото и 42-рото Народно събрание при разглеждане на Законопроекта за управление на отпадъците (ЗУО) и при разглеждане на Законопроект за изменение и допълнение на ЗУО през 42-рото народно събрание.
Съосновател и член на сдружение „С вяра в доброто“.
Женен, с един син.
Носител на награда „Достойните българи“, присъдена от БНТ, 24 часа и Мтел през 2014 г. Носител на „Бяла лястовица“, връчена от „Господари на ефира“ 2014 г. Носител на награда „Ряховски камъни“ на Съюза на журналистите в община Горна Оряховица – 2014 г.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов се събуди от летаргичен сън /СНИМКИ/