Дават 133 декара общинска земя под аренда

Преглеждания: 19 #
26 Sep 2018

133 ДЕКАРА ОБЩИНСКА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ ЩЕ БЪДЕ ОТДАДЕНА ПОД АРЕНДА, научи Актуално Свищов. Земята се намира в землището на село Морава.
За земята ще се проведе процедура за отдаване под аренда чрез публичен търг с тайно наддаване. Целта е дългосрочно инвестиране – създаване на масиви с трайни насаждения от общинския поземлен фонд  в землището на Морава. Срокът е от 5 до 25 стопански години, считано от стопанската 2018/2019 г. Десет терени ще бъдат отдадени под наем като общата им площ е 133 дка.  В кметската администрация е постъпило инвестиционно намерение от „Кемапул“ ЕООД, представлявано от Христо  Цветанов, относно засаждане на трайни насаждения – тополи, с 15 - годишен цикъл на ротация в имоти частна общинска собственост. Окончателното решение трябва да стане факт на редовното септемврийско заседание на ОбС-Свищов, което ще се проведе на 27 септември от 15 часа.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!