Човекът, който потвърди записите „Мишо Бирата” е в Свищов

#
24 Mar 2019

Днес в Свищов до 14:00 ч. е Росен Миленов, човекът, който публично потвърди истинността на записите за „Мишо Бирата”, съобщиха за Актуално Свищов негови съмишленици в града на Щастливеца. Миленов е човек, който протестира против грабежа на мафиотското сегашно управление на България и всички досега управлявали партии. Това е човек, който иска да събуди хората и осъзнаят, че която и да е партия на власт тя не дава нищо на хората, а само ги ограбва и разпределя благата по между си.
Росен Миленов ще се срещне със свищовлии на площад „Алеко”. Това става след официално уведомление до кметската администрация, потвърди пред Актуално Свищов Росен Миленов.
Актуално Свищов припомня: Росен Миленов е служителят на ДАНС, който публично потвърди истинността на записите за "Мишо Бирата", които вестник "Галерия" публикува през 2011 г. Миленов се яви и пред вътрешната комисия в Народното събрание, за да свидетелства, заради което и бе уволнен от агенцията. Той е работил дълго време със специални разузнавателни средства, прилагани за разследване на корупцията по високите етажи на властта. Разследвания, които никога не са излизали извън специализираните служби за сигурност поради политически натиск. В този смисъл Росен Миленов има преки наблюдения върху сенчестата страна на властта. Той е работил в ДАНС, ГД "БОП", ГД "Национална полиция" и ГД "Гранична полиция". Експерт е по икономическа престъпност, а сега е консултант по фирмено разузнаване и защита от некоректни пазарни практики. В няколко свои статии за "Гласове" Росен Миленов разглежда механизмите по които се осъществява сливането на престъпността с държавата в България.

 

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK