Читалището организира празника „С мама и татко на сцена“ 

Преглеждания: 12 #
01 Jun 2019

По инициатива на Първо българско народно читалище “Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856” и със съдействието на община Свищов се проведе празник за семействата – почитатели на изкуствата и културата.
Празникът премина под знака на 150 години от отпечатването на „Устав на Българското читалище в Свищов” и 115 години от Дарителския акт на Кирил Д. Аврамов за построяване на сграда за театър и читалище в Свищов.
В първото издание на празника, посветено на 1 юни – Международен ден на детето, взеха участие пет семейства, които представиха своите таланти. Песни, скечове, танци и изпълнения на редица музикални инструменти бяха част от пъстрата палитра, която развълнува публиката. 
В края на първото издание на празника „С мама и татко на сцена“ участниците си направиха обща снимка за спомен и извиха кръшно българско хоро на читалищната сцена.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK