Чистка в Общината или защо кмета Генчев остана с двама заместника?

#
15 Oct 2020 1370

Че чудесиите в свищовско край нямат, а извират като Ниагарски водопад се знае. И всеки ден през последните пет години местообитателите на „Цанко Церковски” 2 дават своя дан да затвърдят това!
До преди месец кмета Генчев, известен и като Генчо Хазарта, имаше цели четирима заметника. Днес при бегъл поглед на сайта на мръсно-бялата къща се установява, че кметът останал само с лидерката на червената фракция от ГЕРБСП и лидера на ДПС.
Ако за заместник-кмета Илиян Венков е ясно, че поне той е решил да спази закона и е напуснал поста за да тръгне да оправя бакиите в болницата, надробени от патрона му и неговата шайка от т. нар. голяма подмяна. Пита се къде се е дянало вицето по строителството, което да не забравяме е трето за пет години кметуване на Генчо Хазарта. А, качеството на всички ремонти си остава под всякаква критика...

Въпросите: защо по такива значителни въпроси за управлението на община Свищов тъпана на общината, т. нар. пресцентър няма и един ред?! В същото време от там научихме обилно какви награди е раздал Хазарта на своите подчинени. Няма да коментираме, че 90 на сто от наградените са именно тези капацитетни експерти, които са най-активни в социалната мрежа в оплюването на всеки, който каже лоша дума за Общината и нейния стопанин!
Ако ли пък това е просто някакъв срив в сайта на Общината, което също е възможно при такива капацитетни експерти, то тогава управителството на Венков е незаконно, защото параграф 41 от закона за местното самоуправление забранява кметове и заместник-кметове да упражнямат търговска дейност...

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ремонтите на Хазарта и Шайката!