Чикаго, ти мой малък Вършец

Преглеждания: 223 #
27 Sep 2020

Много българи подценяват Цветанов. Смятат, че никога няма да се забрави Апартаментгейт, СРС-тата с лекарите, цецкомобилът....всъщност повечето са забравили всичко освен апартаментите. А и тях ще забравят, очаровани от новият стар политик. Както забравиха гафовете на Борисов, на Костов и на всякакви други политически отрепки. А Цветанов е много добър ученик на американските служби.
От момчето за всичко на Борисов, отличаващ се със селско-комбайнерски стил на обличане и изразяване, след молитветните отвъдокеански закуски се превърна в мазен и добре изглеждащ и говорещ политик. Впрочем също и пак нищо неказащ, но пък с много лъскави думички в речника.
Цветанов е опасен и не трябва да бъде подценяван. Той е американският проект в България. Което означава, че зад него ще има пари и сила. Той има и дарба на добър организатор, на практика всички стрктури на ГЕРБ са изградени от него и той е подбрал кадрите.
И сега ще се види на кого ще служат те, при положение, че се вижда как Борисов залязва и става все по-изнервен и неадекватен. Да помислим и за това, че много от кметовете, които правят избирателните списъци и назначават изборните комисии, са негови хора.
И нещо много показателно – днес на учредителното събрание на РЪБЪ, Цветанов заяви, че ще разчита на българите в чужбина, искал да се върнат и да помагат за възстановяване на България. Като наблегна на Чикаго. И дори сложи един бизнесмен от Чикаго за свой заместник. Впрочем по неофициални данни, само там има 200 000 българи - достатъчно, за да обърнат всеки вот. А общо в чужбина са почти три милиона....въпрос за размисъл. Още повече, че никоя партия толкова ясно и категорично не е заявявала в самото си начало, колко са важни българите в чужбина.
Има и друго - освен сериозна електорална сила, те не знаят всички цецкови изцепки, не знаят в подробности сагата с апартаментите, СРС-тата, следенето на политически противници и магистрати без разрешение, те просто ще видят това, което им поднесат. Още повече, че е много възможно американците да му ударят едно яко рамо в предизборната кампания.
И ще видите как всички ще забравят, че това е възпитаник на помощното училище във Вършец, физкултурник, човек, който е нарушавал публично законите, чел е СРС-та и то в народното събрание, заради което всички ние платихме обезщетение от 40 000 лева, които той дори не върна на държавата, ще забравят как е спестил за седем-осем апартамента, какво се е случило със строителната фирма и проблемите й. Ние, българите, много умеем да забравяме.
Нов РЪБ на българската политическа сцена. Мръсен, заразен и режещ!
Елена ГУНЧЕВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Зазоряване