Четири двойки близнаци са първокласници в СУ „Цветан Радославов”

Преглеждания: 15 #
17 Sep 2018

ВЪВ ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В СВИЩОВ И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ДНЕС ОТКРИХА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА. По традиция най-развълнувани естествено са първокласниците, които за първи път прекрачват прага на родното училище.
ЧЕТИРИ ДВОЙКИ БЛИЗНАЦИ СА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ, КОИТО ПОСРЕЩНАХА ПЪРВИЯТ ШКОЛСКИ ЗВЪНЕЦ В СУ „ЦВЕТАН РАДОСЛАВОВ”. Това са Иван и Димитър Димитрови, Владислав и Теодора Димитрови, Моника и Ирина Рачева и Александра и Божидара Куманови. Две паралелки в първи клас има през настоящата учебна година училището. 340 млади хора прекрачиха училищния праг в СУ „Цв. Радославов”.
770 УЧЕНИЦИ В 51 ПАРАЛЕЛКИ ПОСРЕЩА ЗА УЧЕБНАТА 2018 - 2019 ГОДИНА СУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ”. Присъстващите бяха поздравени от Генчо Генчев, кмет на Общината. Кметът зарадва учители, ученици и родители с новината, че до края на учебната година училището ще има нов автобус. Осъзна се и се поправи, че придобивката ще е факт до края на настоящата календарна година. Иначе присъстващите бяха поздравени с песни от ученици от пети клас /на снимката/ и от първокласници. Присъстващите бяха поздравени от името на доц. Иван Марчевски, ректор на СА "Д. А. Ценов" от проф. Андрей Захариев, ръководител на катедра "Финанси".
236 УЧЕНИЦИ ПОСРЕЩНА ДНЕС НАЙ-СТАРОТО ПРОФЕСИОНАЛНО УЧИЛИЩЕ В БЪЛГАРИЯ - ТЪРГОВСКАТА ГИМНАЗИЯ. Освен, че от миналата година то е единственото иновативно училище за областта от тази учебна година се въвежда и дуалната форма на обучение замладите икономисти. 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!