Бурени удавиха розите на алеята за „Паметниците”

#
09 Oct 2018

Бурени с човешки бой удавиха розовите храсти на алеята за пешеходци и колоездачи до „Паметниците”, видя репортер на Актуално Свищов.
Преди близо три години Общината похарчи доста пари за розовите храсти - над 4000 на брой. Сумата набъбва с постоянното закупуване на нови рози, които заменят прибраните от сръчни свищовлии.
Актуално Свищов ще покаже на кмета Генчо Генчев, че не е само критикуващ информационнен сайт. Подкрепя инициативната група на Николай Калчев, създадена в социалната мрежа не само на думи. С безвъзмезден труд ще се включим във възстановяването на табелата „Посетителски център Нове” и ще оплевим розовите храсти.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK