“БСП за България” закри кампанията с гайда и хвърчила

#
02 Apr 2021 175

Българска гайда огласи Велико Търново точно в 12 часа в последния ден от предизборната кампания за вота в неделя. Под звуците на авторската родопска композиция на гайдаря Тихомир Йорданов кандидатите за народни представители на “БСП за България” се събраха  около паметника на “Асеневци”, а в небето излетяха 4 червени хвърчила с номера на листата в интегралната бюлетина.

За закриването на кампанията във Велико Търново пристигна  Цветелина Пенкова, евродепутат, член на групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент. Тя призова българските граждани да не оставят хаоса и постоянната промяна на мерките да отнемат правото им да упражнят правото си на глас: „Бъдещето ни има значение, гласувайте“. 

“Гласуването не е по-опасно от посещение на хранителен магазин. В същото време това е дълг и отговорност на всеки български гражданин”, заяви водачът на листата Явор Божанков и призова жителите на Великотърновска област да изберат листата с номер 4 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Новините на 2020 година - такива, каквито са! Топ 10 на това, което Ви вълнуваше през 2020 година

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

В света на птиците, снимки на Дамян ПЕТКОВ