БСП подозира свои кметове в изневяра

#
05 Jan 2019


От "Позитано" разследват градоначалниците на Свищов, Сопот и Стражица за тайни преговори с управляващите

Девет месеца преди кампанията за местни избори в червената централа ври и кипи, пише вестник „Галерия”. Причината е, че столетницата подозира в изневяра няколко от успешните си кметове, които имат голям шанс да повторят мандата си.
Общото между тях е, че не са членове на партията си, но на миналите избори са подкрепени от БСП и припознати като червени.
Градоначалниците на Свищов, Сопот и Стражица са сред основните заподозрени, че водят разговори с местни активисти на ГЕРБ, за да минат в техния отбор и да получат подкрепа на управляващите.
Преди дни покрай пари за местната власт избухна поредния скандал между двете големи партии. Справка на „Галерия” показа, че 4-те милиона отиват предимно за общини, които се управляват от незавизими кметове, подкрепени от БСП на миналите избори.
Бел. ред. Злите езици твърдят, че това няма да е първото прелитане от партия в партия на настоящия дунавски градоначалник. Имало негово заявление от преди години за членство в СДС, когато синята партия бе в апогея си, добавя мълвата. Паметливи пък припомнят с умиление сценката от президентската кампания, когато свищовския управник подкрепи на сцената на читалището неуспялата кандидатка на управляващите...

А до колко е успешно настоящото управление говорят дупките по улиците на Свищов след като преди година бе изтеглен т. нар. пътен заем от общината, който се изплаща от всички жители на Свищов и 15-те населени места!

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK