БСП подозира свои кметове в изневяра

Преглеждания: 19 #
05 Jan 2019


От "Позитано" разследват градоначалниците на Свищов, Сопот и Стражица за тайни преговори с управляващите

Девет месеца преди кампанията за местни избори в червената централа ври и кипи, пише вестник „Галерия”. Причината е, че столетницата подозира в изневяра няколко от успешните си кметове, които имат голям шанс да повторят мандата си.
Общото между тях е, че не са членове на партията си, но на миналите избори са подкрепени от БСП и припознати като червени.
Градоначалниците на Свищов, Сопот и Стражица са сред основните заподозрени, че водят разговори с местни активисти на ГЕРБ, за да минат в техния отбор и да получат подкрепа на управляващите.
Преди дни покрай пари за местната власт избухна поредния скандал между двете големи партии. Справка на „Галерия” показа, че 4-те милиона отиват предимно за общини, които се управляват от незавизими кметове, подкрепени от БСП на миналите избори.
Бел. ред. Злите езици твърдят, че това няма да е първото прелитане от партия в партия на настоящия дунавски градоначалник. Имало негово заявление от преди години за членство в СДС, когато синята партия бе в апогея си, добавя мълвата. Паметливи пък припомнят с умиление сценката от президентската кампания, когато свищовския управник подкрепи на сцената на читалището неуспялата кандидатка на управляващите...

А до колко е успешно настоящото управление говорят дупките по улиците на Свищов след като преди година бе изтеглен т. нар. пътен заем от общината, който се изплаща от всички жители на Свищов и 15-те населени места!

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!