Бронз спечели Мартин Златев преди Европейското по карате

#
25 Jan 2019

Бронзов медал спечели състезателят на ГКК „Алеко” Мартин Златев на провелото се в Хърватия,  междунардно състезание „Хърватска гранд при”. В него взеха участие 1600 състезатели от 21 държави.
Свищовският карате клуб, с треньор сенсей Марин Маринов, бе представен от двама свои състезатели. Отличната си подготовка показаха Кристина Цветанова - кадетки, кумите в категория до 47 кг., която игра добре и се класира на 5 място и Мартин Златев - кумите в категория до 61 кг., завоювал бронзов медал. За състезателите на карате клуб „Алеко” това бе контролно състезание преди Европейското първенство, което ще се проведе на 6 февруари в Дания.

Снимка: интернет

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK