Браво: Неизвестен запълни най-опасните дупки преди Вардим!

Преглеждания: 97 #
12 Oct 2018

Вчера някой е запълнил двете най-големи дупки преди с. Вардим с бетон! , е водеща новина днес в групата СЪБИТИЯ, ПРОБЛЕМИ И ПРОТЕСТИ В СВИЩОВ на социалната мрежа.
„Дупките представляваха реална опасност за всички движещи се по пътя вече години. Хвала на такива люде, ако четат тук искам да им стисна ръката! — чувствам се великолепно”, продължава поста с положителната новина.
Публикация на друг потребител дава повече подробности за ремонта: „ Вчера към 14:30 бяха запълнени. Не бях сигурен дали е с бетон, щото иска време да се стегне, а не можеш да отбиеш движението на автомобилите. Та реших, че са запълнени с друго. Все си е повод за похвала. И за псуване по институции, които са довели дотам нещата, че хората да се спасяват поединично...”
Иначе за ремонт на пътя Свищов - Вардим се говори от 2015 година...

Снимки: фейсбук

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Господин Костов, долу ръце от средствата за информация! Господин Костов, дайте ми пример, в който политическо формирование да е и име на средство за информация освен Вашия сайт. Това сто и кое поред ще е първото нещо принос на нашия град, този път в света на медиите?

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

В царството на птиците - Фотограф: Дамян ПЕТКОВ