Браво: 9 души засаждат над 10 хиляди зимни цветя!

Преглеждания: 22 #
08 Oct 2018

Над десет хиляди зимни цветя трябва да се засадят следващите дни в парковите и зелените площи на града. Това съобщи за Актуално Свищов Латинка Неделчева, ръководител на звеното, което се грижи за тревните площи в града.
Теменужки, селени, парички и незабравки са цветята, които засаждат общинските служители. Общо 8 /осем/ човека са щатните работници в звеното, а с Латинка Неделчева, която работи всекидневно със своите подопечни са девет. Същият брой хора са положили в земята и летните цветя преди няколко месеца, а техният брой е над 16 хиляди...
Бройката на хората, които полагат целогодишно грижи за облика на парковете в града не е променян от години. В същото време при започване на работа в Общината Латинка Неделчева се е грижила за около 20 паркови пространства, в момента са над 40.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/