BorisovStudios (Свищов) посреща „Чардафон-Орловец“ в благотворителeн мач

#
11 Apr 2019

На 13 април, събота в зала „Септември“ – Свищов от 14 часа ще се проведе поредният кръг от BGO Software Българска Баскетболна Лига. Отборът на BorisovStudios (Свищов) ще посрещне в своята зала отбора на „Чардафон-Орловец“ (Габрово), съобщиха за Актуално Свищов от свищовския отбор. Този път двубоят между двата баскетболни тима ще е малко по-специален, тъй като освен със състезателен характер, той ще се отличава и с благотворителност. „Да помогнем на Емил“ е кампания, която цели събирането на средства за 36-годишния Емил Йорданов от Полски Тръмбеш, който страда от латерална амиотрофична склероза.
Отборът на BorisovStudios и организаторите на BGO Software Българска Баскетболна Лига кани привържениците на спорта, гражданите на община Свищов и всички останали, които искат да помогнат. Това може да направите, като дарите средства в кутиите, които ще намерите в залата.
Отборът на BorisovStudios ще дари своята такса за мачовете от решителния плейофен кръг.
БЛАГОДАРИМ ВИ!
Средства за Емо се събират на:
Emil Georgiev Yordanov
BIC: RZBBBGSF BG02RZBB91554064805600
РайфайзенБанк
PayPal: emil.yordanov82@abv.bg

 

 

пред Извикано

Общината фалира: вместо нов транспортен план - забраняват паркирането в центъра! В края на най-безличния Общински съвет, по-правилно е да се нарича Восъчен театър или Восъчно позорище, т.нар. съветници са на път да вземат поредното си недомислено решение. 

Официална страница на FACEBOOK