BorisovStudios (Свищов) - „Чардафон-Орловец“ (Габрово) 73:93

Преглеждания: 20 #
13 Apr 2019

В зала „Септември“ – Свищов приключи срещата от поредният кръг от BGO Software Българска Баскетболна Лига. Отборът на BorisovStudios (Свищов) посрещна в своята зала отбора на „Чардафон-Орловец“ (Габрово). Момчетата водени от Цветелин Борисов и Калоян  Петков, организатори на свищовския тим, играха изключително добре, но отстъпиха с 73:93 на четвъртите в първенството.
Иначе тази среща между двата баскетболни тима бе по-специална, защото със състезателен характер, бе и благотворителна. „Да помогнем на Емил“ е кампания, която цели събирането на средства за 36-годишния Емил Йорданов от Полски Тръмбеш, който страда от латерална амиотрофична склероза.
По-късно ще стане ясно какви средства бяха събрани днес, съобщиха организаторите. Желаещите да се включат в кампанията може да го направят:
Emil Georgiev Yordanov
BIC: RZBBBGSF BG02RZBB91554064805600
РайфайзенБанк
PayPal: emil.yordanov82@abv.bg

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/