Блестящо завръщане на Тихомир Иванов

Преглеждания: 29 #
05 Feb 2019

Със завръщането след операция Тихомир Иванов (Свилоза-Свищов) се пребори за титла. За шеста поредна година Иванов е шампион на България в скока на височина в зала.
Възпитаникът на Георги Гетов се справи с летва, поставена на 225 см. След това Иванов прави два опита на 230 см и един 232 см при национален рекорд от 231 см, но бяха неуспешни.
 Подгласници на Тихомир станаха неговият брат Михаил Иванов (Берое-Стара Загора) и Габриел Митов (Спринт-Червен бряг). С индентично състезание те поделиха второто място с 205 см.
 Тихомир Иванов пропусна почти целия летен състезателен сезон на 2018 г., след като претърпя операция от спортна херния. Неговият личен рекорд в зала е 228 см от миналата зима, а на открито има 231 см, с които влезе във финала на световното първенство в Лондон през 2017 г.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/