Благотворителност осигури придобивка за ДЦДУ-Свищов

Преглеждания: 12 #
17 Feb 2019

Дневен център за деца с увреждания - Свищов има нов терапевтичен стол за деца с увреждания, съобщиха от социалната институция. Придобивката е след проведена благотворителна кампания за разпространението на коледни картички и личната ангажираност на хора от Свищов и цяла България, както и с участието на учениците от СПГ "Алеко Константинов" и 8 „а” клас на СУ "Николай Катранов" с класен ръководител Цветанка Костова.
Съоръжението е на стойност 2 500 лв. и съществено ще подобри грижите за деца с двигателни дефицити на по-голяма възраст. От ДЦДУ-Свищов изказват благодарност на всички, които се включиха в кампанията и ги подкрепиха в стремежа да са полезни на свищовските деца!

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK