Благотворителност осигури придобивка за ДЦДУ-Свищов

#
17 Feb 2019

Дневен център за деца с увреждания - Свищов има нов терапевтичен стол за деца с увреждания, съобщиха от социалната институция. Придобивката е след проведена благотворителна кампания за разпространението на коледни картички и личната ангажираност на хора от Свищов и цяла България, както и с участието на учениците от СПГ "Алеко Константинов" и 8 „а” клас на СУ "Николай Катранов" с класен ръководител Цветанка Костова.
Съоръжението е на стойност 2 500 лв. и съществено ще подобри грижите за деца с двигателни дефицити на по-голяма възраст. От ДЦДУ-Свищов изказват благодарност на всички, които се включиха в кампанията и ги подкрепиха в стремежа да са полезни на свищовските деца!

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK