Благотворителен базар организират учениците на СУ “Д. Благоев”

Преглеждания: 17 #
24 Apr 2019

Ученически съвет при СУ „Димитър Благоев“ организира благотворителна проява преди Великден, която ще се проведе на 26 април от 10:00 до 15:00 часа в Градската градина. Целта на благотворителната инициатива е в подкрепа на Емил Георгиев Йорданов, който страда от лас-латерална амиотрофична склероза.
В Градската градина ще се проведат на няколко места организирани игри. Ще търсим яйца, ще играем на „Не се сърди човече”, туистър и ще си рисуваме по лицата си, разказаха организаторите. Подготвени са и рамки за забавни снимки, които стават на момента. По желание могат да бъдат направени на магнит или да бъде изработен магнит със снимка от вашия телефон. Ще има и базар.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!